-
sitelinks=calitativ?
Ma intreb daca un site prezinta sitelinks in google atunci cand cautam de exemplu domeniu.ro reprezinta un semnal ca acel site "are ce va de spus" sau Google il vede cat de cat informativ (calitativ). Exista o oarecare legatura intre sitelinks si calitatea unui site?
Intreb asta pentru ca unul din siteurile mele au fost penalizate de ultimul Panda (aveam continut duplicat) si odata cu penalizarea i-au disparut si sitelinkurile la cautarea domeniului.
Poate este doar o concidenta? Poate un site sa stea foarte bine in google rank fara sitelinks? Exista o legatura Panda><sitelinks?
-
Atunci cand apar sitelinks ca rezultate la cautarea domeniu.ro siteul "are ceva de spus". In cazul in care siteul are sitelinks si la cautarea domeniu atunci acesta "are mai multe de spus". In cazul tau, site-ul fiind penalizat de panda "nu prea mai are multe de spus" :D
Incearca sa-i scoti penalizarea sau renunta la site daca este cazul...
-
Am un mic update:
Au inceput sa-mi apara sitelinks (cred ca de la un "soft Panda update" recent) dar numai pe google.ro
Foarte interesant. Site-ul este in engleza...am inceput sa rankez dupa toate cuvintele targetate in engleza dar pe google.ro (unde au aparut si sitelinks). pe google.com inca nimic :(
care oare sa fie explicatia. pt ca imi deschid eu siteul din Romania, google a dat importanta pe google.ro? e totusi un singur IP din RO (al meu....)