Salut , este prima mea postare pe aceste forum , asa ca va rog sa imi ma scuzati daca am postat gresit sau daca sa mai discutat si nu am reusit eu sa gasesc !
Am reusit sa fac primul meu site in wordpress , luand mare majoritate a informatiilor de aici ! Pt asta va multumesc !
Detin urmator site taxicostinesti.com il folosesc doar 2-3 lunii pe an ( sezon estival ) !
Am reusit si am ajuns al 2-lea pe google (Bine , nici concurenta nu este prea mare) vreo 4 site`uri ! Principalul contra canditat este taxicostinesti.ro!
Ceea ce vreau sa fac si nu reusesc este ca atunci cand cineva cauta pe google : taxi costinesti sa apara cum apare la primul loc in dreapta site`ului mapa si numar de telefon , pentru ca majoritatea potentialilor clienti nu vor sa viziteze site`ul ci doar sa ia un nr de tel !
Pentru asta am facut o pagina pe google plus , am adaugat o pagina cu taxi costinesti pe care am asociato cu site`ul , am confirmat numarul de telefon , astept pin`ul prin posta sa confirm si adresa , dar tot nu apare !
Desii pe google maps daca scriu taxi costinesti imi gaseste ca punct B si apare site !
Nu mai am ideii ce sa mai incerc , daca scriu de cateva ori imi apare dar daca sterg cookies si cache nu mai apare !
Va multumesc

Răspunde cu citat