Bun, care e rolul acestor mesaje acum?
Versiune printabilă
Bun, care e rolul acestor mesaje acum?
Pai tu ai deschis un subiect care spune asa:
1. Nu inteleg care luni, si care marti
2. Nu specifici cautarea de top 10, cautarea cu 180k rezultate.
3. Seo on-page NU exista. Ai un site de 3 pagini: index, pagina interioara cu servere vps (content similar cu index) si contact. Mai ai termeni si conditii, si blablabla.
Pentru servere vps (ai zis cautari din 2 cuvinte) esti pag 2, adica poz 19 la mine, pe o cautare cu 110 exact, din care loc 1 nu cred ca are 30 de clickuri pe luna. Asta ca sa intelegi ca vorbim despre o cautare banala, poate chiar cea mai slaba de care am auzit, pentru care se face seo. Daca vrei iti postez eu un articol, la mine pe site, si cred ca "te sar".
Luni, 6 mai 2013.
servere vps ssd - top 10, pozitia 10
Aproximativ 158.000 (de) rezultate (0,18 secunde)
Si daca sunt doar "3 pagini" cum spui tu aia in seamna ca ele nu pot fi optimizate?
Si dupa cum observi in primul post am precizar REZULTATE nu cautari
nu are nici o relevanta REZULTATELE, doar intr-un anumit context si facute un operator (nu discutam despre asta aici), ci numarul de cautari EXACTE pe acel cuvant. Daca numarul de cautari este 0 sau sa zicem <10 si tu te afli in top 30 cati vizitatori o sa ai ?. Sa zicem ca esti pe poz 1 si o sa-ti vina vizitatori (nu stiu cati din aia 10) ce te face sa crezi ca siteul va vinde ?, sunt multi factori care pot transforma un vizitator intr-un cumparator dar si mai multi care-l pot determina sa nu mai puna piciorul pe acel site.
Uite am gasit o alta expresie pentru care ai putea "optimiza":
Ataşament 2548
are 1 milion si ceva de rezultate....cred ca ai prins ideia