-
chestie ciudata
Buna seara ,
as vrea sa imi explice si mie cineva care e treaba cu urmatoarea faza :
in zilele de 25 , 26 octombrie site-ul meu www . findjob.ro a fost pozitionat pe google pe locul 9 la cautarea dupa keyword-urile : locuri de munca.
bun .. nu-i bai eram foarte bucuros..
vad astazi ca am fost adus inapoi pe pozitia 31 (adica pagina 4) dupa acest set de keyword-uri. Bun si asa .. asta era si pozitia initiala .. ar fi fost cam mare saltul pentru in site de 4-5 luni.
Ciudat nu e acest fapt (care poate e si el ciudat :rolleyes:) ci urmatoare chestie ..
la aproape toate keyword-urile pe care le folosesc google-ul ma pozitioneaza pe aceeasi loc adica : 31 (sau pagina 4 pozitia 1 ) ciudat.
keyword-uri :
locuri de munca
locuri de lucru (din greseala l-am pus :O)
motor cautare
motor cautare locuri de munca (pe acest set am fost tot timpul pe primul loc)
motor locuri de munca
cauta locuri de munca
munca
si exemplele pot continua ..
oare google-ul m-a pozitionat fix pt keyword-urile care ar fi trebuit sa fiu mult mai in fata ? sau care ar putea fi o explicatie logica:evil:
-
Logic nu cred sa fie o explicatie, la o cautare sunt 1 mil de rezultate, la alta 5 mil, esti inconjurat de site-uri diferite la fiecare cautare, deci cuvintele nu produc rezultate similare.
Poate e doar o coincidenta mai mare sau ceva supranatural?
Cum ai spus si tu: ciudat!
-
Nu e o coincidenta, e vorba de celebru loc 31. E un filtru de penalizare.
-
bun (sau poate rau :(() ..
se pare ca am gasit cauza ... (adica daca nu as avea -30 penalitate as fi pe primul loc .. ce frumos suna viitorul :whistle:)
intrebarea e cum sa remediez aceasta problema ...
deja am citit o tona si nimeni nu stie nimic..
de fapt ceva uzual in seo :evil:
-
Daca ai citit "o tona" iti puneai intrebarea de ce ai fost penalizat... Si vei vedea pe pagina la tine ca keywordul "locuri de munca" se repeta cam abuziv, fie in linkuri catre aceeasi pagina, fie direct in text.
Mai joacate la SEO.
-
Ben stie ce zice.
Vrei sa ajungi locul unu dar o sa ajungi probabil pe alte pagini decat prima.
Titluri de pagini si descrieri asemanatoare si "rigide".
-
eu zic ca nu asta e problema. Eu banuiesc ce e ... astept totusi un raspuns oficial .. daca o sa primesc :D.
Uitati-va de exemplu peste paginile din top 5:
ex: 1001-locuridemunca . ro
Eu cred ca problema este continut similar cu alte site-uri.
Intr-o masura ar avea dreptate. Dar acuma din ce punct de vedere privesti.
-
Offtopic
Raspuns oficial? E cinava vreun oficila pe la vreun motor de cautare? Sau poate da raspunsuri oficiale? Sau ce autoritate?
Ontopic
In ce sens similar? Copiat? Oferte care sinst scrise la fel? Aceleasi oferte?
-
Daca se poate sa imi spuna si mie cineva care este procentul maxim ( ce nu trebuie depasit ) de prezenta al unui cuvant cheie in cadrul unei pagini.
-
Sunt mai multi factori care intra in calcul. Pe scurt, nu exista un procent fix pentru densitate keyword. Fa o pagina pentru vizitatoi, nu pentru motoarele de cautare si vei fi rank-at mult mai sus decat cele create special pentru SE.
Uite si un link care te poate ajuta: http://www.seochat.com/seo-tools/keyword-density/