header.php ?
Versiune printabilă
header.php ?
Nu gasesc nimic.. Dar care este mai exact textul descrieri care apare? .. Ca sa stiu ce caut cu f3 in header..
Vezi ca trebuie sa ai o ori un header.php ori in functions.php ceva de genul. Este imposibil sa nu fie. Poti sa pui header.php pe pastebin.com sau oriunde sa vedem si noi exact.
<!-- This site is using Weaver 2.2.9 subtheme: Wheat -->
Pai la miere de albine cred ca ai procentajul "miere de albine" prea mare in totalul cuvintelor din textele ancora. Nu imi dau seama exact cat % vine pentru ca nu imi merge tool-ul dar s-ar putea sa fie un procentaj prea mare si asta sa fie o problema. Intr-o prima faza poti inlocui eticheta "miere de albine" cu miere sau altceva.
Pai am mai multe taguri cu miere: miere naturala, miere de albine, mierea de albina, miere poliflora.. Nu ii bine? Eu nu prea am inteles cum sta treaba cu tagurile, credeam ca daca am multe ii bine..
Atentie ca folosesti 2 pluginuri pentru meta taguri - allin one seo pack si inca unu This site is using Weaver 2.2.9 subtheme: Wheat/ de la tema sau nu stiu de unde e
Homepage - ai titlul paginii asa: Produse apicole, Miere de albine, Apiterapie, Apicultura | Dinstup.ro
- 4 cuvinte cheie insirate cu virgula nu dau asa bine.
Plus de asta tu targetezi aici "miere de albine" dar mai ai si categorie separata.
Trebuie sa te decizi cu ce pagina vrei sa rankezi si sa o optimizezi doar pe aia pentru expresia care te intereseaza, altfel faci canibalizare si risti sa nu iesi cu niciuna.
- te-as mai sfatui sa pui pluginul WP no category base sa scapi de "category din url-uri"
asa ca in loc de Miere De Albine | Produse apicole - Dinstup.ro vei avea Miere De Albine | Produse apicole - Dinstup.ro
Pe pagina Miere De Albine | Produse apicole - Dinstup.ro ai Meta Titlu: Miere de Albine - Produse Apicole (targetezi aici ambele expresii de pe prima pagina)
Fa prima pagina pe produse apicole general si aici poti pune ceva de genu: Title: Miere de Albine - Informatii despre mierea de albine | Din stup
Va arata mult mai natural
- Titlul paginii la tine este Category Archives: Miere de albine! Poti sterge Category Archives din fata (din editare wordpress, category.php trebuie sa fie)
Lasa doar "Miere de albine"
- pe pagina de categorie la fiecare articol in parte la tine scrie " Posted in Miere de albine cu link catre aceasat pagina, se repeta la fiecare articol in parte si e un pic spammy.
Tinand cont ca ne aflam in aceasta categorie este logic ca articolul sa faca partea din categoria in cauza.
Deci eu as scoate afisarea aia de la finalul celor 4 randuri preluate preluate de la articole (Posted in ///se face tot din editarea temei si cred ca tot la category.php.
Incearca sa traduci elementele in engleaza (multi zic ca nu conteaza dar eu sunt de parere ca un site curat care respecta utilizatorul are potential mult mai mare)
Pagina de Articol
E foarte bine ca pui articole asemanatoare si faci linking intern.
Folosesti taguri si practic iti creezi singur continut duplicat. Eu as renunta la ele pentru ca prin ele iti supraoptimizezi site-ul.
Exemplu : pagina Miere De Albine | Produse apicole - Dinstup.ro si pagina Miere De Albine | Produse apicole - Dinstup.ro sunt cam identice.
Google cum sa stie pe care sa o considere relevanta ?
Renunta la taguri si fa redirect 301 de la paginile de taguri catre paginile de categorii corespondente
Adica din .htacces vei face redirect 301 din Miere De Albine | Produse apicole - Dinstup.ro catre Miere De Albine | Produse apicole - Dinstup.ro
La fel si la celelalte Taguri
Sper ca se intelege si sunt coerent. Sufar foarte tare la capitolul timp zilele astea dar ti-am promis ca o sa iti las cateva observatii.
Sterge All in seo pack daca are tema pluginu ala. Si app zi mersi ca mai esti in google, pentru ca vrei sa apari la niste cuvinte, dar tu nu ai ce e mai important la site: brand-ul. Daca mai continuii cu articolele pe miere de albine ai sa zbori de tot din google, parerea mea. Acu faci cum crezi
De ce sa zobr de tot din google? Ce treaba are brand-ul cu ce scriu eu?
Fa rost de backlinkuri pentru pagina asta Miere De Albine | Produse apicole - Dinstup.ro
Astfel incat google sa vada ca e o parte mai importanta decat restul in site-ul tau.
Mai mult de atat, nici o optimizare on page nu strica!
Ar trebui si sa ai mai multe posturi aici, dar si sa traduci Continue reading acela in romana :)
Eu as sterge si Category Archives: care apare inainte de Miere de Albine
Am instalat si plugin-ul WP no category base ! functioneaza.. Dar Nu ma pricep sa traduc si sa sterg cuvinte din cod.. Titlu l-am schimbat cu Produse apicole naturale | Dinstup.ro ii mai bine asa? Vreau ca home page sa fie rank produse apicole si pe urma fiecare categorie imparte.. :)