-
Ajutor site penalizat
Salut,
De la ultimul update Pinguin (sau ce o fi fost ala de pe 6 oct.) am fost penalizat bine de tot pe un site si nu inteleg de ce. Am nevoie de o parere din partea celor care au cunostinte importante de SEO pentru a ma elucida.
Pentru a-l creste, am apelat la 2 advertoriale pe care le-am publicat in doua directoare de articole si am luat un pachet de inscriere in directoare (420 la numar) de la un coleg de forum. Siteul s-a mentinut bine pe primele pozitii cateva luni bune chiar daca nu s-au postat foarte multe articole.
Link: ouaprepelita,info - stiu ca este EMD dar unele siteuri de acelasi gen si-au mentinut pozitia.
Multumesc frumos.
-
Probabil toate link-urile pe care le-ai adus spre site au fost cu aceeasi ancora si de aici penalizarea.
-
Si eu am patit dar eu am facut spam. Posibil ca si tu :)
-
inscrierile alea in directoare s-au intamplat intr-un timp scurt. mai mult ca sigur ca de acolo ti se trage oricum.
-
depinde cum ai inscris in directoare,intradevar ar fi trebui diversificate ancorele.Din sfaturile pe care le-am primit si eu, le dau si eu la randul meu, nu incerca sa te apuci sa aduci catre site in timp scurt un numar mare de linkuri, vei fi si mai afectat.
-
Probabil sunt prea multe link-uri care nu par naturale și care sunt forțate, domeniul este .info, domeniul este de asemenea exact match, nu ai variat suficient de bine anchor textul (link-urile cu andrei nu compensează deloc, dar deloc...) și prea puține semnale sociale în comparație cu numărul de link-uri (ceea ce e sinucidere curată astăzi...). Îți recomand să îți concentrezi atenția și puterile asupra unui mic brand online, gen prepe.ro, prepe.com, ceva mai serios... + link-uri de calitate + social signals + content marketing + ce mai este...
-
Citat:
Postat în original de
dontedro
domeniul este .info
Nu vad unde e problema ca domeniul e .info
-
nu este o problema EMD si nici extensia.info,
1.cand s-a facut inscrierea in directoare cate ancore sau folosit?
2.cand ai scris articole cate linkuri exact mach ai pus ? cum ai diversificat?
3.Cu 2 advertortiale nu se face vara trebuie zeci,sute sau zi de zii...
4.cat de des ai publicat pe site(daca rar era si normal sa te duci pe tobogan)
5.Si Mai sunt destule chestii ce te duce in joss..
Raspunde macar la astea si vedem dupa
-
Este o categorie de site-uri noi (de anul acesta) care au crescut f bine in vara, doar cu inscriere in directoare si 2-3 advertoriale (de unde si obsesia unor colegi pentru inscrisul in directoare).
Acum 2-3 saptamani a fost o corectie de algoritm si site-urile care urcaserea prea mult si la care nu s-a continuat optimizarea (obtinerea de link-uri in acelasi ritm) au fost puse la locurile lor.
Gandeste-te deci daca e vorba de o penalizare sau e pur si simplu vorba de locul site-ului daca faci un raport fata de ce resurse a investit concurenta.
-
@ scoopo: 1. S-au folosit 5 titluri si 5 descrieri / 2. am folosit cate 1 singur link in fiecare advertorial si cu 2 ancore diferite / 3. a avut pozitii foarte bune si fara advertoriale, insa am scris doar 2 ca sa imi mai aduc cate un link / 4. se publica destul de rar, insa repet, a sarit pe pozitii bune si fara sa se posteze intr-un ritm alert/ 5...
@ Dan: este posibil sa fie ce spui tu si sa nu fie o penalizare, voi incerca sa aduc link-uri noi insa nu intr-un ritm alert.
@ dontedro: link-urile cu ancora "andrei" sunt de la commenturi pe bloguri, care sunt, in cele mai multe cazuri, nofollow. Din cate am mai citit aici pe forum, sunt bune si comentariile pentru link-building...
Va multumesc frumos tuturor pentru raspunsuri, mi-am facut o idee si voi incerca sa aduc link-uri noi catre site intr-un ritm nu foarte alert si sa postez ceva mai multe articole. Sper ca in viitorul nu foarte indepartat sa isi revina.
-
Omu tu nu ai brandul ai folosit o marja de 19% Despre prepelite, oua de prepelita, crestere prepelite dar restu ouaprepelita.info , oua prepelita si multe alte combinatii cu www fara. AI facut linkuri la brand cu http://www multe si ai trecut la cuvinte cheie. "totul despre nush ce". Strainii spun ca trebuie 40% brand. tu n-ai nici 15% facut bine. Iao de la cap. e greu sa scapi de linkuri mai ales din directoare
-
cred ca trebuia descriere unica si title unic la fiecare 5 directoare la care ai dat submit, mai anevoios si costisitor, dar mai putin riscant.