Reconsideration ai facut? Pentru ca ar fi indicat sa faci in acest moment. Altfel ar putea totusi sa-si revina, dar cine stie cat ar putea dura...
Versiune printabilă
Reconsideration ai facut? Pentru ca ar fi indicat sa faci in acest moment. Altfel ar putea totusi sa-si revina, dar cine stie cat ar putea dura...
Reconsideration am facut de doua ori, si am primit acelasi raspuns, "Am examinat site-ul dvs. ši suntem de parere ca toate paginile sau o parte din acestea incalca inca regulamentul nostru privind calitatea" , sincer nu stiu ce sa ii fac si ce incalca regulamentul, sunt 15 articole care le-am verificat pe fiecare in parte. Ceeace ar putea incalca regulamentul, cred ca sunt paginile vechi care sunt inca indexate, probabil datorita lor a penalizat site-ul.
Nu inteleg. Tu reconsiderationul cand l-ai facut? Inainte sau dupa ce ai scos articolele alea spam?
am facuto dupa ce am eliminat tot din site, am facut alta structura, si continut nou, iar raspunsul a venit dupa trei zile.
Asa cum ti-am spus si in postul anterior, nu ai scos toate paginile. Exemplu: directory. romaniancars. ro. Nu considera faptul ca fiind subdomeniu, nu are legatura cu domeniul. Nici nu m-am uitat in detaliu si ti-as respinge orice cerere de reconsiderare, sa nu mai zic de cei care chiar prelucreaza asemenea cereri si care sunt mult mai drastici...
am inteles, nu credeam ca pot influenta, subdomeniile.
Subdomeniile as vrea sa renunt la ele, este bine sa le elimin definitiv sau sau sa le fac un 301, ce sfat imi poti da ?
La orice pagina la care renunti trebuie sa faci 301 catre altceva existent, relevant. Deci daca faci 301, poti sa le stergi.
Acum ma confrunt cu doua probleme:
1. nu stiu ce cod sa pun pentru redirect 301 sa imi redirecteze inclusiv url-urile paginilor interne ale subdomeniului
2. pentru faptul ca din domeniu am eliminat toate articolele si am postat altele noi, urlurile vechi nu se mai gasesc si imi apare eroare 404, se mai poate face si pentru acele un 301?
Ma poate ajuta cineva? site-ul e pe platforma Drupal.