Un site de 3-4 luni vechime a zburat de pe prima pagina pe paginile 3-6 la mai multe cuvinte cheie... nu am mai vazut asa ceva... totul sa intamplat azidimineata.
Versiune printabilă
Un site de 3-4 luni vechime a zburat de pe prima pagina pe paginile 3-6 la mai multe cuvinte cheie... nu am mai vazut asa ceva... totul sa intamplat azidimineata.
o opinie la cald, posibil sa ma insel, dar astea sunt concluziile la care am ajuns analizand datele pe care le-am avut la indemana: Update Penguin 3, 06.10.2012 . Orice completari sunt evident, binevenite.
Ce am observat la site-ul meu, de azidimineata cand a sarit direct pe paginile 3-6 la mai multe cuvinte am verificat din ora in ora pozitile, a inceput sa urce, dar incet, un ex.:
- nu mai e pe pagina 3 poz 10, acum e pag3 poz 2.
Un site afectat, EMD. A picat in pagina 3. Sunt miscari in serp. Cred ca trebuie sa mai asteptam putin pana sa vedem exact pozitiile site-urilor. Pinguinul inca mesteca in oala.
Chiar acuma a mai facut un dance, azi au fost mai multe miscari.
Urmaresc o nisa competitiva si pe 2 cuvinte principale s-a ridicat "o ciuperca" dupa ploaie. A venit dintr-o data, chiar ma intrebam cand o sa cada. Pe cuv#1 era pe 2 si a cazut pe 8 si pe cuv#2 era pe 2 si a cazut pe 7.
Mie un site mi-a urcat frumusel azi dupa mai multe cuvinte, nu in top 10, dar e bine si asa.....
Pana acum nu am vazut nicio scadere pe .ro la siteurile mele, iar la unele vad chiar ceva cresteri de 3-4 pozitii. Sper sa fii gasit formula ideala de promovare si sa-l multumesc pe dl Google in sfarsit!
Danseaza inca.
Un domeniu care NU e EMD si NU are link-uri multe, in nici un caz nu e spamat, a zburat de pe prima pozitie direct pe undeva pe pagina 4 pentru vreo 10 expresii.
A inceput acum spre seara sa urce, in prezent e pe paginile 2-3 dupa diverse expresii.
In schimb au urcat toate EMD-urile concurente de care nu auzisem pana acum - niste prostii de site-uri care nu au nici o legatura cu o afacere reala. Facute ca sa fie...
Ale mele sunt:)
La mine clasic, unele urca, altele coboara. E unul din avantajele cand ai 10 pe o cautare :)
Ciudat e ca din ce aud la prieteni, le pica doar emd-urile .com, restu nimic!
Cel mai bine stau eu, am 2 site-uri de baza penalizate de 1an! Au trecut ursi, pinguini, .... nu-i simt :)))
avantaj dan!