-
Favorizare GOOGLE ?
Am optimizat un site pentru 2 expresii care au o concurenta de aprox. 1.500.000 website-uri, deci practic ar trebui sa urce lejer in search. Ceea ce a si facut pana pe locul 11, adica primul pe a 2-a pagina. Iar acolo s-a blocat de o luna jumate. Adaug continut in continuu, de indexat il tot indexeaza ca is pe google webmasters nonstop. Iar site-urile afisate pe prima pagina nu sunt extraordinar de optimizate, sunt de maxim 5-6 pagini cu putin text si mai mult continut media, in mod normal usor de depasit.
Intrebarea mea, care poate pare prosteasca, este : E posibil ca acestea sa fi platit ceva taxa sau sa fie alta metoda de favorizare ? Ca sa stiu daca muncesc degeaba pe site-u asta sau nu >
-
nu platesc nici o taxa(tu probabil te referi la google adwords dar aici nu e cazul).
site-ul tau este nou si inca nu are autoritatea necesara de a fii pe prima pagina.
site-urile de pe prima pagina sunt vechi, cel mai batran e din 2004 si cel mai tanar din 2010.
tu continua sa muncesti si se vor vedea si rezultatele. atentie la optimizarea in excess, aceasta poate aduce si penalizari(vezi pe forum posturile recente despre penalizari).
-
Algoritmul google e in continua schimbare,nimeni nu iti poate spune exact de ce, se pot face predicti tot mai apropiate de situatia ta.
Insa sunt de parere ca cel mai probabil google favorizeaza mai mult site-urile mai vechi, o luna jumate nu o perioada tocmai lunga, dupa cateva lunii ar trebuie sa iti pui astfel de intrebari.
E doar o parere, sper sa nu deranjez pe nimeni.
-
Daca site-ul in cauza este cel din semnatura, atunci ar trebui mai intai sa-l repari, si dupa sa astepti sa urce.
Ai erori in pagina, uitate un footer, (nu se vad pentru ca e text negru), dar apar pe fiecare pagina. In footer sub harta:
vw_passat vw_passat_berlina bmw_320_coupe renault_megane volkswagen_passat ford_focus_albastru ford_fiesta bmw mercedes_e_220 ford_focus vw_passat vw_passat_berlina bmw_320_coupe bmw_320_ci renault_megane volkswagen_passat ford_focus_break ford_focus_albastru vw_passat_sedan mercedes_e_2005 mercedes_e_class ford_fiesta ford_fiesta_2006 bmw mercedes_e_220 ford_focus ford_focus_estate vw_passat_break bmw_compact vw_passat vw_passat_berlina bmw_320_coupe bmw_320_ci renault_megane volkswagen_passat ford_focus_break ford_focus_albastru vw_passat_sedan mercedes_e_2005 mercedes_e_class ford_fiesta ford_fiesta_2006 bmw mercedes_e_220 ford_focus ford_focus_estate vw_passat_break bmw_compact vw_passat vw_passat_berlina bmw_320_coupe bmw_320_ci renault_megane volkswagen_passat ford_focus_break ford_focus_albastru vw_passat_sedan mercedes_e_2005 mercedes_e_class ford_fiesta ford_fiesta_2006 bmw mercedes_e_220 ford_focus ford_focus_estate vw_passat_break bmw_compact
Ai www. si fara (www.), adica 2 site-uri.
Si mai ai pagini dastea :Rent a Car Cluj :: Location de voiture a Cluj :)))
Daca asta e content, atunci e o greseala ca esti pe loc 11 :)
-
Pentru link-urile alea ascunse din footer mai devreme sau mai tarziu o sa primesti penalizare.
-
mersi pentru raspunsuri, am sa scot linkurile din footer, le-am pus temporar sa mai indexeze niste pagini care altfel nu sunt link-uite. Site-ul nu este de o luna jumate, ci de cativa ani insa era trantit un template trist pe el si nu era deloc optimizat.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
nu am buton de edit
--
vad ca a urcat pe prima pagina intr-un final, poate au vazut ca ma plang pe forum :D
Mersi de raspunsuri si spor la treaba !