?
Inlocuieste "interes pentru un subiect" cu "cuvinte cheie"+ o comparatie in trafic.ro si vezi ce iese ;)
Versiune printabilă
Indraznesc sa reiau intrebarea:
Numarul de expuneri (impresii, cum traduc foarte multi) afisat in Keyword Tool este cel total (include toate afisarile intermediare) sau este cel ce se realizeaza doar dupa ce se apasa tasta "Enter" (sau click pe expresia de cuvinte cheie dorita).
"With Google Instant, you may notice an increase in impressions because your site will appear in search results as users type." - Official Google Webmaster Central Blog: Google Instant: Impact on Search queries
Deci se numara toate.
Ms pentru articol puthre, am urmarit subiectul de la inceput.
Am o intrebare: De ce de pe keyworduri care sunt pe primul loc primesc, si nu cred ca sunt singurul, ~50-60% (ctr-ul normal) din numarul de impresii/afisari/(cum vreti voi sa-i ziceti) afisat in Keyword Tool si in Webmasters Tools ? Ar trebui ca ctr-ul sa fie drastic mai mic daca s-ar numara toate, corect?
CTR-ul reprezinta numarul de clickuri din totalul afisarilor/impresiilor, reprezentat in procente. Nu asta ma interesa.
Ce vroiam sa zic este ca daca Google ar numara si afisarile intermediare (fara ca tasta "enter" sa fie apasata, atunci cand userul doar tasteaza un cuvant), nu ar fi normal ca CTR-ul sa nu mai aibe aceleasi valori ca acu 2-3 ani?
Daca pana la introducerea google instant, CTR-ul mediu era de ~50-60% pentru un anume keyword, de ce aceasta cifra se pastreaza si in prezent daca Google intr-adevar numara si afisarile intermediare?
Am gasit intr-o arhiva niste fisiere mai vechi de perioada cand a inceput sa fie activat Google Instant. Rezultatele sunt contradictorii intre Keyword Tool (5 fisiere) si GWT (2 fisiere).
GWT inclina spre ceea ce presupun eu, Keyword Tool este destul de inconsecvent (un procent mai mic pentru mine, mai mare ptr al lor), dar ca idee domeinanta pare a sugera ca aport mic sau inexistent al afisarilor intermediare.
Vad ca se "doneaza" informatii mult mai importante (http://forum.seopedia.ro/utile/21766...tml#post196301), nu vad ce secret ar fi in "share-uirea" a ceea ce doresc. Nu cred ca ma supar daca cinva imi spune ca n-am dreptate si ca am sa-i dau instant reputatie negativa. :D