site map dupa bd poate fi facut special pentru un site.. nu poate fi folosit la altul.. poate cu modificari... sunt atatea sitemap-uri excelente pe net.. nu mai pierde timpul sa faci tu unul..
Versiune printabilă
site map dupa bd poate fi facut special pentru un site.. nu poate fi folosit la altul.. poate cu modificari... sunt atatea sitemap-uri excelente pe net.. nu mai pierde timpul sa faci tu unul..
dupa ce am scos sitemap mi-a scazut numarul de pagini de la 133 la 80 :)
any ideeas ?
GOogle sufera cand il parasesti. Devine agresiv ..
Poarta-te mai frumos data viitoare.
ce entitate suparacioasa :P
acum serios, chiar asa se intampla sau a fost pe un ton de gluma?
E posibil sa fie si din cauza datacenterelor. Am niste site-uri la care nr de pagini indexate fluctueaza de la cateva sute la peste 10.000, si nu am avut google-sitemap pe ele. Pe de alta parte, s-ar putea ca si observatia din postul indicat mai sus (cea privitoare la scaderea nr de pagini indexate dupa implementarea google-sitemap) sa nu fi tinut cont de datacentere.
Pentru "adancimea" la care "sapa" bot-ul intr-un site se pare ca mai conteaza si numarul si "greutatea" IBL-urilor pentru site-ul respectiv. S-a mai spus si ca implementarea google-sitemap duce la eliminarea din index a paginilor duplicate. Este discutabil.
Daca site-ul are o structura interna de link-uri OK si are IBL-uri OK, nu cred ca mai e nevoie de sitemap (decat eventual la lansarea site-ului, pentru o indexare mai rapida - oricum IBL-urile raman necesare).
Parerea mea
P.S. exemple:
exemplul 1
exemplul 2
Eu nu vad rostul sitemap-urilor.
In ele ii dai lui google niste adrese cu paginile siteului, adrese pe care le poate gasi si singur daca ai o structura a site-ului buna.
De ce sa-i spun eu pentru fiecare pagina cat este de importanta si cat de des se updateaza acea pagina, lucrurile astea le vede el singur si nu se ia dupa ce ii scriu eu sau un script in sitemap.
Inteleg rostul sitemap-ului decat la site-urile in flash.
am urmarit azi nr de pagini "indexate"
se misca ca nebunele intre 80 si 600 :twisted:
Eu folosesc un script php care genereaza automat sitemapul...si e folositor.....la inceput cand nu aveam sitemapul ....asta acum 2 ani :) aveam in jur de 50 de pagini indexate....imediat ce am bagat am sarit la 130 ....e o diferenta nu?
In cursul zilei de astazi vei avea acest user sters. Te rog inregistreaza-ti un user name normal.