La mine s-a produs o urcare destul de importantă în SERP, plus că traficul aproape s-a dublat, dar probabil e și de la faptul că de vreo 2 luni am început să mă ocup mai serios de site-ul ăsta.
Versiune printabilă
La mine s-a produs o urcare destul de importantă în SERP, plus că traficul aproape s-a dublat, dar probabil e și de la faptul că de vreo 2 luni am început să mă ocup mai serios de site-ul ăsta.
Tin sa te contrazic.
Pe forumurile de dinafara se vorbeste deja de un nou update, in urma careia webmasterii afirma ca au cazut 3-4-5 pozitii.
Acest lucru pot confirma si eu. Cateva keyworduri au ramas pe pozitii (dar foarte putine), iar altele au scazut in general 4 pozitii. (unele 2, altele 5)
Este vorba despre Panda 2.5.2 (care a fost rulat candva pe la 13 octombrie) , si a fost semnalat prima data pe warriorforum.
Mai multe semnalari de acest update (si in general pozitiile pierdute sun de genul: 5-6):
warriorforum.com/adsense-ppc-seo-discussion-forum/469760-you-affected-google-panda-update-oct-13-2011-a-8.html
google.com/support/forum/p/Webmasters/thread?tid=76830633df82fd8e&hl=en
seroundtable.com/google-panda-252-minor-14174.html
webmasterworld.com/google/4374667.htm
@alarma cand intervine Panda crede-ma ca dary5ro are dreptate.
Scaderile sant de ordinul sutelor chiar pana in coada clasamentului. Nu cred ca o scedere de 3 pozitii e din cauza algoritmului Panda
variatii de cateva pozitii apar mereu datorita unor schimbari de algoritm sau datorita schimbarilor facute de concurenta, mi se intampla dintotdeauna asta, si nu are legatura cu panda, abia cand apar scaderi brusc de cel putin 2-3 pagini putem vorbi de panda
Da, pe 13 octombrie a fost un update minor de panda, a confirmat matt cutts pe twitter. Scaderi mici de 4-5 pozitii , am observat si eu asta pe unele siteuri.
Exact, dar lumea crede ca "panda e intodeauna la fel", cazi de nu te mai vezi decat pe paginile 5,6 sau si mai rau...
@ lovelife : caderile mele nu au venit de la schimbari venite de la concurenta, pentru ca ei nu fac nimic, demult. Oricum acest lucru e larg dezbatut deja pe cateva forumuri, mai ales din UK.
Status update: Dupa deindexarea completa si o reindexare cu o alta structura a categoriilor si continut putin modificat se pare ca siteul a reinceput de ieri sa rankeze pentru aproape toate paginile si cuvintele cheie, cu exceptia index-ului... Treaba e pe jumatate rezolvata.
Are cineva sugestii? :)
Exact ce spuneam si eu in acest post http://forum.seopedia.ro/google/1939...-cu-panda.html
Au fost câteva modificări zilele astea? Văd că 2 site-uri pe afiliere, concurență destul de slabă, de pe pozițiile 13-15 (kw principal, domeniu exact match pe kw) au căzut pe ~50. Ce-i drept, site-urile sunt noi (în jur de o lună).