Eu vad pe pagina 2 siteul tau in Google.md si pagina 4 in Google.ro
Pentru a dezactiva rezultatele personalizate: http://www.google.com/history/optout?hl=ro
Versiune printabilă
Eu vad pe pagina 2 siteul tau in Google.md si pagina 4 in Google.ro
Pentru a dezactiva rezultatele personalizate: http://www.google.com/history/optout?hl=ro
Nu merge vb de rezultatele personalizate, merge vorba ca md este inpartit in ru si ro. Eu in ru is pe pe a 6 loc, dar pe ro pe a 13..
PS cind intre in google.md jos este Google.md oferit în: русском
Pai cei ce cauta in rusa nu cred c-o sa caute "jocuri".
Site-ul meu variaza intre pagina 4 si 5 pe .ro
Am 200/unici zi momentan pe aceste clasari.
Stau prost cu vechimea domeniului(2 luni) si numarul de articole(doar 150).
Am cumparat cateva link-uri cu ancora jocuri care ma ajuta la cuvintele cheie mai lungi.
Pe viitor o sa ma bazez doar pe articole iar dupa ce depasesc 500 de articole o sa vad ce rezultate sunt si daca a meritat efortul.
Atentie ca cei 200 unici nu-ti vin de pe keywordul "jocuri", de pe acesta nu ai nici 20 pe zi :)
Care noi ? sunt inca 100-200 webmasteri cu site-uri de jocuri.
@ rares, nici macar 20 nu imi vin pe "jocuri", defapt 0-5 maxim, imi vin doar pe cuvinte cheie mai lungi.(jocuri aventura 3d) un ex.
Am studiat putin si am ajuns la concluzia ca nu trebuie sa ajung pe prima pagina, este de ajuns sa am continut si prind 5000/unici/zi lejer prin long tail.
Te felicit pt partea bolduita, asa este si vei obtine beneficii mult mai mari raportat la efortul consumat.
dary5ro dupa aprox 4 ani de zile in care am fost foarte activ pe aceasta nisa iti marturisesc ca m-am plictisit si m-am retras incetul cu incetul. Inca mai am vreo 20+ de siteuri online pe nisa jocuri dar nu am mai avut timp sa ma ocup de ele de luni bune, plutesc singure in deriva ca sa spun asa.
Off topic: canalizati-va energia spre international, pe jocuri(games) la general e concurenta mult mai slaba si bani mult mai multi. Pe cuvinte cu 50000-70000 cautari exacte lunare si poate ridica un site pe prima pagina top 3 in 3-5 luni lejer. www . gamesforboys . net situl asta e al unui roman si pun pariu ca scoate bani la fel ca cele mai vizitate situri romanesti de jocuri.
Cam in aceeasi situatie sunt si eu, de cca. 3 ani stau cu 30+ site-uri de jocuri, majoritatea in deriva, diferenta este ca sunt in engleza si doar unul in lb. romana.
De asta nu inteleg de ce se lupta unii sa ajunga sus in Romania, daca ma uit in cont la adsense pe canale si setez o perioada mai lunga sa zicem de la 1 ian. 2011 pana in prezent, realizez ca site-ul romanesc are un ecpm de 4 ori mai mic la acelasi ctr.
Pai si atunci care e logica sa ma lupt in .ro?