Google zice ca e Panda.
Versiune printabilă
Google zice ca e Panda.
draqsoru scaderea e de prin mai, moment in care cam peste tot a scazut traficul. Ar trebui sa vezi per total traficul, ""pe zi" nu e o masura relevanta. :)
Corect scade din mai . Dar ma asteptam la mult mai mult La primele updateuri se vorbea de scaderi de 80% din trafic . In plus marea smecherie la Panda e asta to reduce rankings for low-quality sites. Site-ul asta este cel mai inutil de pe lume in veci nu mai lua trafic Si chestia asta cu ranking-ul chiar merge pe-afara
Da, pe .com Panda a avut efect, pe .ro inca mai caut site-uri. Nu spun ca nu as vrea sa aiba efect pe .ro, doar ca inca nu am gasit ceva concludent.
Revin cu o completare ca am ramas dator dupa problema ridicata. Asa cum a spus si Krumel problema nu era de la Panda ci pentru ca pierdusem linkuri in ultimele luni. Totusi ceva interesant s-a intamplat : am crescut destul de mult pe unele cautari mai tari, ceea ce e cat de cat ciudat din punctul meu de vedere. Se pare ca am revenit totusi undeva pe la 85%-90% din traficul initial. Cred ca am intervenit imediat cu success, sau cel putin asa sper eu.
Am facut o observatie, sper sa imi confirme si altii, chiar da se pierd toate link-urile catre o anumita pagina, acea pagina beneficiaza in continuare intr-un fel de faptul ca au existat acele link-uri candva, eu am mai multe cazuri cand inainte sa existe link-uri pagina era jos tare la cautarea respectiva, dupa ce a primit link-uri a urcat sus, i-au disparut link-urile intr-un timp scazuse si acum este iar in top .
Acest fenomen l-am observat la mai multe pagini si la cautari diferite, si este vorba de link-urile "naturale" nu cele de tip site-wide
Poate fi si influenta domeniului care este puternic, dar oricum mie imi pune un serios semn de intrebare
Nu stiu cat de relevant este dar astazi Google chiar a luat-o razna de tot.
Cauta ceva sa descopere probabil, habar nu am.
Cert e un lucru. Astazi a intensificat INCREDIBIL rata de crawling. Robotii alearga INCREDIBIL fata de zilele precedente.
Cert este ca pe unul din siteurile de care vorbesc astazi am suferit o penalizare de 50% trafic fata de ieri si acum vine treaba asta cu crawlingul.
Si ca sa intelegeaga toata lumea de ce zic INCREDIBIL.
De obicei primeam pe zi intre 50.000-80.000 de vizite de la GoogleBot.
Astazi in 12 ore am primit 300.000 !!!! si mai sant 12 ore pana se termina ziua.
Eram obisnuit sa primesc 100.000 de vizite de la googlebot in 24 de ore dar 300.000 in 12 ore niciodata.
Sant convins ca are legatura cu Google Panda
Daca pierzi trafic masiv peste 50% se poate vb de Panda dar pe Ro inca nu se pune problema pana astazi.
@slobodan Reguliel SEO sunt aceleasi nu intoxica