Mi-am pus codul de +1 pe site si cand accesez cu exemplu.com imi arata ca am 1 vot cand accesez cu www.exemplu.ro imi arata ca am 3 , oare care ar fi problema , sau daca ar fi o problema daca e asa?
Versiune printabilă
Mi-am pus codul de +1 pe site si cand accesez cu exemplu.com imi arata ca am 1 vot cand accesez cu www.exemplu.ro imi arata ca am 3 , oare care ar fi problema , sau daca ar fi o problema daca e asa?
Nu e nici o problema, sunt plusuri separate, asa e facut butonul. Pe www. ai alte plusuri decat pe domain.tld, la fel cum ai alte plusuri pe orice alta pagina a site-ului (fiecare pagina e cu plusurile ei).
Da, aparent este o pb cu butonul +1. Chiar daca pagina ta fara www are rel="canonical" spre pagina cu www, butonul tot arata valori diferite. Insa atentie, de ce ai 2 pagini separate pt cu si fara www? Ar trebui sa faci redirect de pe una pe cealalta sau macar sa pui rel="canonical"
hm... cred ca ar fi mai simplu sa redirectionezi tot site-ul de pe fara www pe cu www. cauta pe google ".htaccess redirect non www to www" sau ceva de genul... e mult mai simplu asa...