-
Penalty .co.cc ?
Aveam cateva micro site-uri pe .co.cc (din perioada cand nu-mi permiteam macar .info ) , au deja ceva vreme, au site links formate, continutul e ok , nu am mai facut o modificare de ceva timp ..
Astazi, toate site-urile care erau pe .co.cc au disparut din Google, orice cautare, inclusiv url.com nu aduce rezultat....
Ati mai patit si voi asa ceva ?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
update : se pare ca a fost penalizat si CO.CC - Free Domain name registration + Free DNS service. ...
-
Yep, si jorjette.co.cc a disparut din cautari. Are redirect pe .ro.
Cica de la asta li se trage Google Online Security Blog: Protecting users from malware hosted on bulk subdomain services
-
Am ales noi să redirecționăm site-u, co.cc -ul nu a fost penalizat. Afost penalizat la un moment dat pentru că ne declarase cineva, însă le-am trimis email și în câteva zile s-a rezolvat.
Am ales să redirecționăm pentru că am avut probleme cu Google Adsense, nu cu co.cc. Din cauza unei erori de redirect nu mai apare deloc co.cc ul in cautari.
-
Google a banat toate site-urile cu URL sub forma site.co.cc
vedeti aici Google Bans A Complete Subdomain From Index: co.cc
-
În articolul respectiv scrie că de pe 1,ei bine noi am făcut redirectul înainte de 1, deși într-adevăr pe 30 iunie co.cc-ul a fost banat. Am crezut ca a fost o problema de redirect, dar se pare ca nu.