Google a lansat rețeaua de socializare Google+.
https://plus.google.com/up/start/?sw=1&type=st&hl=ro
Are cineva invitatie ? :D
Versiune printabilă
Google a lansat rețeaua de socializare Google+.
https://plus.google.com/up/start/?sw=1&type=st&hl=ro
Are cineva invitatie ? :D
Pare mult mai interesant decat facebook :)
Dar google +1 nu este valabil in toate tarile din cate stiu eu corecatima daca gresesc.Iar cred eu ca "Google +1" e unu din cele mai gandite proiecte pentru viitorul online.
Mi-am facut cont pe Google Plus si am invitatii, pentru cei interesati... am pus adresa de mail la sfarsitul articolului.. Momentan nu pot spune ca-i mare grozavie, dar ce-i drept, nici nu l-am testat prea mult. Imi instalez driverul de la web cam si o sa testez hangouts... ala pare mai interesant si eventual Circles... in rest, nu cred ca vine cu chestii noi
Invitatii Google Plus & Primele impresii
Vreau si eu o invitatie, ti-am trimis mail, mersi
Salut, trimite si mie o invitatie te rog.
ignatetienne@gmail.com mc mult.
Imi pare rau, momentan cei de la Google au scos optiunea de a trimite invitatii. Aveti mai jos link spre anuntul oficial facut de Vic Gundotra:
https://plus.google.com/107117483540...ts/PhJFJqLyRnm
Oricum, celor care mi-au trimis mail, o sa va trimit invitatii imediat ce Google da drumul la un nou val de invitatii. Primul venit, primul servit :P
in google chrome deja apare +1 la fiecare cautare, daca a-ti observat s-a schimbat si oridine in care afiseaza in cautari inainte era:
Titlu pot
Descriere
link catre site
acum e
titlu post
link catre site
descriere
Sa intelegem ca devine mai relevant numele site-ului decat descrierea, si se mergem mai mult pe nise decat continut general, probabil ar conta mai mult un nume pe exact match.
Stie cineva explicatia exacta?
Pana la urma se pot trimite invitatii, chiar daca inca este oprit sistemul lor de invite. Am trimis deja cateva zeci de invitatii. E destul de simplu :) Am scris pe blog despre asta. Care vreti invitatii, puteti sa-mi trimiteti mail.
Cum trimiti invitatii pe Google Plus
La mine in "Anglia" pe "www.google.co.uk" sa schimbat cu totul interfata Google.Deja sistem-ul google +1 a intrat in functiune si am vazut un alt design din partea lor pentru mine oarecum mai uratel ma asteptam de mai mult dar ma rog.Mai jos am pus si un link unde puteti vedea cum i-mi apare mie.
http://postimage.org/image/29zzpq5d0/
La mine merge sa ma inregistrez, nu imi mai trebuie nicio invitatie. Seamana cu Facebook :)
Am primit invitatie si am reusit sa ma inscriu dupa mai multe incercari (greu cu acea limita de 100 de invitatii pe ora). Acum testez, sa vad cum se comporta.
Multumesc tymbark pentru invitatie.
Vreau si eu invitatie , multumesc
Ca sa nu mai deschid un nou topic pun si eu o intrebare aici :D
Care credeti ca va fi impactul +1 de la google din punct de vedere seo , credeti ca asta este o nua metoda ca un site ca sa creasca din punct de vedere seo e sa adune cat mai mult +1?
Eu cred ca va conta si asta. La fel cum este promovarea in retelele de socializare. Chiar cred ca cei de la Google il vor introduce si in algoritmul de calculare a pr. Va conta sigur si pentru optimizarea pe cuvinte cheie.
Da dar totusi cautarile vin de la Google, G+ e tot de la Google. Google vrea sa intreaca Facebook (banuiesc in curand) - de ce nu ne-ar impinge sa ne concentram mai mult pe +1 decat pe Like ?
Oricum cred ca din start conceptul de +1 e putin diferit decat Like, chiar ei spun ca influenteaza cautarile pentru prietenii de pe Google Plus:
"Recomandările dvs. +1 pot ajuta prietenii, contactele și alte persoane de pe web să găsească cele mai interesante lucruri atunci când caută. "
Pentru prieteni le influenteaza. Pentru ceilalti nu. Si mi se pare si normal. O data ce esti prietenul meu inseamna ca ceva din ce urmaresc iti place si tie si vrei sa urmaresti.
Eu am pus pe site +1 in ro. E ok la prima vedere, apoi te izbesti de o problema nasoala. Aceasta este faptul ca oamenii cand vad +1 asta inseamna ca daca apasa iti mai creste numarul cu +1. Dar daca e logat si apasa de 2 ori, anuleaza +1 respectiv si cred ca asta este o eroare, cu care lumea se va obisnui foarte greu. Pentru ca unii se gandesc la +1 ca la un sistem de voting. Mie unul mi s-ar parea ok, sa poti sa dai +1 o singura data, iar undeva in contul de la google sa ai o lista cu toate site-urile care le-ai recomandat. Iar din acea lista sa poti sa anulezi +1 la site-urile pe care le-ai recomandat. Ok spun asta din propria experienta, cum am pus butonul am luat 100 +1, apoi dupa 4 -5 zile...a scazut la 20, iar acum e la 4.
E misto Google + .. Eu sunt deja de vreo saptamana pe el .. Cine vrea invitatie va trimit cu placere
Ma gandesc ca ar putea fi de folos acest link