Ce se intampla cu un site care a fost offline timp de 2 saptamani? Isi mai revine la valorile initiale(pozitii in google, PR)? Si daca da cam cat dureza?
Versiune printabilă
Ce se intampla cu un site care a fost offline timp de 2 saptamani? Isi mai revine la valorile initiale(pozitii in google, PR)? Si daca da cam cat dureza?
De obicei pozitiile isi revin aproape in totalitate. Spun aproape pt ca uneori e posibil sa revii cu 1-2 pozitii mai jos. Despre PR cui ii pasa? Pozitiile conteaza nu pr-ul...
Ca timp poate dura 3 zile sau 2 saptamani, depinde si de noroc.
Mi sa intamplat 3 zile sa fie inchis si site-ul de la 900.000 pagini indexate sa redus la 750.000 foarte rapid. Cand am deschis site-ul din nou din 20k am ajuns la 13-15k ... deci exista o problema site-ul trebuie sa fie mai mereu online, mie nu mi-a mai rezistat serverul.
In cam 3-7 zile revine la pozitiile anterioare din rezultatele cautarilor pentru majoritatea cuvintelor de top.
PR-ul nu se pierde pentru 2 saptamani offline. De multe ori nici pentru un offline mult mai indelungat.
Nu neaparat...am avut un site offline cam 3 saptamani .A trecut mai bine de 1 luna de cand l-am pus din nou online dar traficul organic nu a revenit nici la 50% din cat era initial...
Si mie mi-a scazut la 0 (N/A de fapt) PR-ul pentru ca a fost offline vreo 1 saptamana plus alte probleme. A revenit dupa aproximativ1 luna la PR 2, cel putin la mine.
da...am mai auzit la cineva varianta asta :( sper sa-si revina 90% si cu timpul sa nu se fi simtit cadereaCitat:
Nu neaparat...am avut un site offline cam 3 saptamani .A trecut mai bine de 1 luna de cand l-am pus din nou online dar traficul organic nu a revenit nici la 50% din cat era initial...
who gives a shit on pr?:)
Pozitiile pe keywordurile principale revine. Insa traficul nu prea, va ramane sub 50 la suta - dupa experienta mea. Insa presupun ca daca siteul va primi si cateva linkuri bune, dupa in timp (cateva saptamani?) va revine si traficul...
In legatura cu PR-ul - ceea ce vezi tu ramana aceasi :) Pana la urmatorul update ai timp sa te ocupi si de PR:)