-
O problema cu traficul
Salut, numele meu este Cosmin si am si eu o intrebare. Am un site facut de acum 4 luni si acuma se afla pe prima pagina google dupa cheia vanzari auto pozitia 5 si nu imi viziteaza nimeni site-ul. Acum 2 zile a fost pe pozitia 2 aduca al doilea site dupa autovit si tot la fel. Momentan pe site nu am foarte multa informatie dar nici de curiozitate nu intra. Care ar fi problema? Site-ul se numeste vanzariautonline.ro
Va multumesc si astept raspuns.
-
Vezi ca atunci cand efectuezi cautarea sa nu fi logat in contul tau Google. Daca ti-ai vizitat de multe ori siteul, dand click de pe Google in timp ce erai logat, atunci cand efectuezi cautari o sa iti apara mai in fata decat e el cu adevarat.
Efectueaza aceasi cautare de pe un browser in care nu esti logat, vezi daca esti tot in frunte.
Eu deduc ca de acolo e problema. ;)
-
e posibil sa fi scazut intr-un anumit tag cheie....
-
Cum s-a mai zis si mai sus, e posibil sa ti-se fi salvat in google cum ai fost logat si atunci iti va aparea mereu mai sus. Poti sa incerci sa-i dai in cap cu o cautare printr-un proxy (iti sugerez pagewash . com) .
-
Sunt o grămadă de tool-uri care te ajută să determini poziția ”reală” a site-ului în SERP - de la SEOmoz, de la SEOBook, Free MOnitor for Google, Rank Tracker.
POziția în motoarele de căutare poate să depindă până și de browser în unele condiții.
Basic Stuff
-
Da o sa verific. Am vazut ca in IE se afla pe pagina 10 google si cred ca asta e adevarata valoare. Ms pentru informatii.
-
ai incercat sa vezi daca site-ul tau nu contine si altfel de fisiere, gen "virusi". Este foarte probabil ca mici scripturi sa iti fi atacat website-ul. Incearca sa controlezi in special index.html
-
vezi sa nu fi fost logat pe google
-
MaXx... nu te du prea departe cu sfaturile... sperii oamenii cu lucruri ce n-au legatura cu problema prezentata. Raspunsul corect a fost deja postat de Seinfeld.
-
Firefox modifica pozitia reala a unui site pe care il vizitezi mai des chiar daca nu esti logat pe google. Cred ca se poate modifica de la Tools >Options >Privacy >clear history when firefox closes, Settings > debifezi "Site preferences"