-
22 aprilie update IBL's
Poate ma insel dar se pare ca Google face in sfarsit update-ul la IBL's.
Eu am observat pe Datacenter-ul cu ip-ul 66.102.7.147
Cand am cautat insoft.ro avea 1640 de backward links fata de 862 iar ldmstudio.com 1400 fata de 315.
Atentie, eu am repetat cautarea si rezultatele erau cele vechi, dupa 10 minute iar erau cele noi. Deci inainte sa ma injurati aveti putina rabdare si cautati de mai multe ori.
Un alt ip care returna noile IBL's a fost 66.102.7.147
-
-
-
Yup, very good news.
PR5 :oops:
And BL goes from 181 to 300. :D
Ce zi misto de inceput weekend-ul. :hi:
-
RomanianMates.com - PR 4 de la PR 3, dar nu prea am mai avut timp de el. eCupidon.ro - PR 5 salt de la 0 pt. ca este pe net doar de 3 luni
nici nu-mi venea sa cred azi dimineata cind am aprins calc., am intrat pe site, si am vazut ca se inverzise
ce zi misto de inceput weekend-ul :wink:
-
A mai observat cineva ca paginile mai vechi au cam ramas la acelasi PR iar cele noi au sarit de la PR0 la PR4 sau 5?
La mine in director toate categoriile care aveau PR3 au ramas la 3 iar cele noi create au trecut direct la PR4.
Am pe index 1400 de IBL's si am PR4 iar o categorie creata recent are 25 IBL's interne si are PR4. Pai ce draq de formula de calcul mai are google la calcuarea PR-ului.
Singura explicatie pe care o gasesc este ca google nu a terminat update-ul astfel inseamna ca a luat-o rasna rau.
-
Update-ul este cam gata pentru index-ul website-urilor.
Pentru PR-ul paginilor interioare, totul mai dureaza o saptamana sau mai mult.
Ex. Eu am avut Pr3 pe index la lamit... Dar cu pagini interioare de PR 5.
Acum au crescut unele, unele nu.
-
Eu ma mentin pe aceeasi linie :) PR 5
-
ooooo .. New people :D
La urm. ai 6 ... :D
-
Heh, si eu tot la 5 am ramas. Nu am nevoie de PageRank 6, dar nu m-as supara... :wink: