V-ati gandit vreodata cum arata stafful google ?
Iata-i ! http://www.google.com/press/images.html
Versiune printabilă
V-ati gandit vreodata cum arata stafful google ?
Iata-i ! http://www.google.com/press/images.html
O stiam da :)
Arata ca orice alti miliardari :)
Plictisiti.
Mi se pare mie sau sunt cam multe femei acolo?
hmmm, un negru jumate in toata gasca aia, intr-o tara care militeaza puternic pentru drepturile minoritatilor. Cam putin sau doar mi se pare mie?
De culoare mai putini, dar sunt multi creoli :D Ceea ce spune multe :p
Si vezi ca este discriminator sa ii spui "negru" ...
maron? :blink: Asta e culoarea lui, ce sa-i fac
"de culoare" se spune, in nici un caz negru.
Daca spui asta pe strada in NY, LA etc, risti foarte mult :D
N-am inteles faza cu "de culoare". Adica eu n-am culoare? Sunt transparent?
LOL :D
Probabil culoarea ta se considera normala, si culoarea lor anormala.
De-aia se spune ca ei sunt colorati.
De aici observam rasismul CHIAR in ziua de azi, si chiar prin termenul "civilizat"..
Da tot ce am spus e off-topic :)
Pur si simplu nu este bine sa le spui "negrii" ci "de culoare" :DCitat:
Postat în original de miromulus @ May 14 2006, 11:31 PM) [post=14887
Mai multe detalii in privinta asta ne poate da chiar vivi, un veritabil new-york-ez :D]
N-am inteles faza cu "de culoare". Adica eu n-am culoare? Sunt transparent?
[/QUOTE]
Pur si simplu nu este bine sa le spui "negrii" ci "de culoare" :D
Mai multe detalii in privinta asta ne poate da chiar vivi, un veritabil new-york-ez :D
Si eu sunt also offtopic....
Sunteti offtopic si gresiti. In primul rand "de culoare" sunt cei cu pielea alba. De fapt, nu "de culoare" ci "de culori", pentru ca, nu-i asa, albul este combinatia tuturor culorilor din spectru. Pe de alta parte, negrul reprezinta, prin definitie, absenta culorii. Cum ar veni, albii au toate culorile si negrii nici macar una. Probabil de-aia sunt vai de mama lor. Probabil ca din cauza de political correctness le-au zis de culoare, sa nu fie frustrati. Probabil ca am fost offtopic.
Nu am inteles nimic concret, dar oricum gresesti. :rolleyes:
off-topic: daca ar citi "un tip de culoare" cele scrise mai sus, cred ca ar avea o reactie verbala care ar include "acel ceva din dotare" la care sta el foarte bine.
Cam departe chestia, de la "Google".
Ar trebui sa fie mai multi, numai pentru faptul ca tara aia militeaza pt.drepturile minoritatilor? :)Citat:
hmmm, un negru jumate in toata gasca aia, intr-o tara care militeaza puternic pentru drepturile minoritatilor. Cam putin sau doar mi se pare mie?
Va abateti rau de la subiect. Orice firma are voie sa angajeze pe cine vrea, iar principala caracteristica nu este etnia/culoarea/etc, ci CALITATEA / abilitatile unei persoane. :p
Da corect .. Cum ar fi daca e t]Citat:
Postat în original de ben @ May 15 2006, 02:06 PM) [post=14922
ci abilitatile unei persoane. :p
[/QUOTE]
Da corect .. Cum ar fi daca e transparent sau nu :rolleyes:
]Citat:
Postat în original de Cristian Mezei @ May 15 2006, 01:06 PM) [post=14923
Da corect .. Cum ar fi daca e transparent sau nu :rolleyes:
[/QUOTE]
le poti spune si blonde :D
Corect ben, negrii sunt cunoscuti pentru calitatile lor fizice.
siliconul e translucid nu transparent.Citat:
Postat în original de FireEyes @ May 15 2006, 02:15 PM) [post=14924
Ce legatura are siliconul ? Corpul tau are in compozitie silicon ? A]Citat:
Postat în original de Dan.Rades @ May 15 2006, 02:18 PM) [post=14925
siliconul e translucid nu transparent.
[/QUOTE]
Ce legatura are siliconul ? Corpul tau are in compozitie silicon ? Ai cumva vreun CPU in creier ?
eram subtil.Citat:
Postat în original de Cristian Mezei @ May 15 2006, 02:19 PM) [post=14927
http://www.breast-augmentation-resou...finitions.html]Citat:
is a plastic material that forms into gel for breast implant fillers. In the past silicone was the main type of implant used for breast augmentation until the FDA removed the use of silicone in 1992 for safety measures.
Ce legatura are siliconul ? Corpul tau are in compozitie silicon ? Ai cumva vreun CPU in creier ?
[/QUOTE]
eram subtil.
http://www.breast-augmentation-resou...finitions.htmlCitat:
is a plastic material that forms into gel for breast implant fillers. In the past silicone was the main type of implant used for breast augmentation until the FDA removed the use of silicone in 1992 for safety measures.
Cam mult offtopic aici!
<div class='quotetop'>QUOTE(Dan.Rades @ May 15 2006, 02:23 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
eram subtil.[/QUOTE]
Nu ai avut sens. Nu ca erai subtil. Subtil fata de ce ?
<div class='quotetop'>QUOTE(Dan.Rades @ May 15 2006, 02:23 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>is a plastic material that forms into gel for breast implant fillers. In the past silicone was the main type of implant used for breast augmentation until the FDA removed the use of silicone in 1992 for safety measures.[/QUOTE]
Eu te-am intrebat daca TU contii silicon, si imi arati o definitie despre implanturi de silicon ?
Detii implanturi de acest gen in corpul tau ? :blink:
chestia cu siliconul era legata de blondele lui FireEyes. Adica siliconul fiind o calitate a lor...wharever :rolleyes:
P.S.: Si nu, nu am detinut, nu detin si nici nu itentionez sa detin astfel de implanturi. :)
he]Citat:
Postat în original de Dan.Rades @ May 15 2006, 01:18 PM) [post=14925
Corect ben, negrii sunt cunoscuti pentru calitatile lor fizice.
siliconul e translucid nu transparent.
[/QUOTE]
hehe, altceva am vrut sa zic :>
eu constat ca sunt multi vice-presedinti. de unde rezulta urmatoarele intrebari:
1. vice-presedintele are rolul de al inlocui pe presedinte. pai va dati seama cand presedintele lipseste ce bataie e intre vice-presedinti?
2. daca toti sunt vice-presedinti, cine mai munceste?
si o scurta observatie, e un haos la ei pe birouri cum numai la mine am mai gasit. semn ca as putea lucra si eu la google?