Am aceeasi problema si eu + o scadere de link-uri chiar acestea nu au fost scoase cu adevarat..
Versiune printabilă
Am aceeasi problema si eu + o scadere de link-uri chiar acestea nu au fost scoase cu adevarat..
Salutare tuturor..
Imi permit sa expun si eu problema mea aici deoarece este posibil sa fiu in aceiasi oala.
Marti am termiat site-ul firmei si l-am pus LIVE.
Am modificat Title,Metadescription,Keywords, si mai ce tine de header
nici macar pana astazi nu s-a updatat in google...
Site-ul este HTML chior fara nici un CMS in spate. Erori de validare HTML nu exista conform W3.
LE: Am uitat sa mentionez ca am updatat in webmasters tools sitemap , robots.txt este si contine
User-agent: *
Allow: /
Sitemap: xxxx://studio3.ro/sitemap.xml
si crawl rate-ul este pus undeva la mijloc.
Orice sugestie din partea voastra este binevenita.
Multumesc.
Site-ul nostru din SUA nu este afectat deloc.
S-ar putea sa fie o problema regionala?
Traficul meu din Ro a pierdut 60% din trafic azi :(
studio3 tu ai alta problema dar vezi ca trebuie sa te prezinti mai intai.
sunt afectate si site-uri din usa. blogspot.com:) wordpress.com
Acuma vad, ca nici pagina principala nu mai e cache. Mi se pare, ca ceea ce s-a schimbat in ultimele 3 zile nu mai apare in cache.
Toate celelalte pagini sunt in cache, dar nu si indexul.
Incetul cu incetul intru in panica...
O solutie temporara pare a fi aceasta. ;)
Possible Temporarily Fix To The Google Indexing Problem
Probabil vorbesti de pagina principala (index).
Siteul a existat si inainte de marti?
Daca da, e lucru obisnuit ca update-ul sa se faca mai lent. Presupun ca si inainte se faceau update-uri mai rar pe el, deci nu vad niciun motiv ca boot-ul sa treaca ma des si, implicit, ca tot ce urmeaza dupa googleboot sa aiba un ritm "alert".
Chiar si ptr siteurile f. des vizitate una e indexarea unei pagini noi (ce se realizeza ptr multe siteuri chiar si la cateva minute) si alta e updatarea datelor in Google daca cineva o modifica intre timp (META, continut reflectat in GoogleCache).
Problema mare care se pune aici (sper sa nu gresesc) e ca nu se actualizeaza (preiau, indexeaza, cu alte cuvinte NU APAR) paginile noi create, lucru ce genereaza mari neplaceri siteurilor de content de tip bloguri, siteuri de stiri samd.
nu, nu, nu!
Situatia mea e un pic diferita
Pana marti indexul a constat in 1 poza cu logo-ul si un nr de tel.
Marti am terminat munca la site si l-am pus LIVE.Update de title,meta-uri,keywords...etc
Rezultatul pe care google il returneaza nu contine acest update...este vechiul title si vechiul metadescription. Este normal sa dureze aproximativ 1 saptamana.
Acum am inteles de fapt ce vrei tu sa spui...Google a venit timp de 4 luni si a gasit indexul la fel....din ce in ce mai rar bineinteles deoarece continutul nu se modifica.