-
Google si Romtelecom
Ma confrunt cu o problema
Am un prieten ce are o clinica pentru care am facut putin SEO
Am reusit sa aduc site-ul pentru anumite cuvinte cheie in prima pagina, dar surpriza apare ca atunci cnad clientul cauta apare abia in pagina 3-4, si asta de pe toate computerele din clinica, eu am testat pe multe computere si imi da acelasi rezultat, apoi am aflat ca are internet de la Romtelecom, dar acasa unde are internet RDS ii afiseaza la fel ca la mine.
Ciudat este ca toata prima pagina este diferita, adica sunt alte site-uri in proportie de 60% fata de ce apare in alta parte.
O fi o magarie a romtelecom? la fel cum este povestea okidoki.ro si romtelecom
-
Probabil de acasa, tu si el, sunteti logat pe gmail, de fapt, nici nu trebuie sa fii logat, google afiseaza rezultatele in functie de paginile vizitate anterior, bineinteles, voi ati intrat de mai multe ori pe site-ul acela si-l arata sus.
La clinica insa , nu s-a mai intrat, nu este un cont gmail, de unde si rezultatul normal. Uite, ca sa vezi si la tine, vezi ca ai la mozilla optiunea "private brwosing", activeaza din tools si ai sa vezi ca si de la tine apare pe pagina 3,4.
Nu are treaba Romtelecom cu Google, nu este o conspiratie uriasa pentru a-ti strica reputatia ta de seo-ist.
-
Nu sunt un incepator, stiu foarte subiectul cu paginile pe care ai intrat anterior si afisarile in google, folosesc un browser special pentru a verifica clasamente, se , plus ca ma un mini laptop pe care il folosesc doar pentru teste. In plus si WMT arata in aceleasi pozitii ca la mine. Am rugat si pe alti prieteni sa testeze pozitia.
In plus cei de la clinica intra mereu pe site-ul lor, si am rugat sa instaleze un browser nou (Chrome) sa vada si din acel browser.
Ma gandesc ca poate IP-urile romtelecom apartin de o alta regiune
-
mie imi arata site-ul meu ( ejocurionline.net) pe primul loc in chrome si pe locul 4 in mozila si IE
-
@lovelife "ca atunci cnad clientul cauta apare abia in pagina 3-4"
in cautarea lui foloseste si o localitate gen : "clinica bucuresti" ? atunci ar putea fi o problema de localizare si rezultate geo targetate
precum zicea si promoteu cred ca este o problema legata de browsing history si preferences, nu cred ca Romtelecomul sa influenteze ceva
-
Nici nu incape discutie ! ISP nu are legatura, iar eu cand vreau sa testez cat de sus a urcat vreun site merg mereu pe alt browser in private browsing.
Chiar mai mult de atat, cand lansez cate un domeniu nou, inca din prima zi mi-l arata indexat cand caut de pe contul meu google (gmail) iar la general nici macar nu apare.
-
nu este vorba de browsing history si preferences, am browser setat pe private browsing,
voua cum va apare la cautarile ginecologie , cabinet ginecologic sau clinica ginecologie site-ul www.romclinic.ro ?
Nu este terminat de optimizat, si site-ul e facut de o alta firma
-
ginecologie: #6
cabinet ginecologic # 2
clinica ginecologie # 2
-
Cam asa imi da si mie cu exceptia cabinet ginecologic care iese pe #6
Ei bine la clientul meu iese pe pagina 2-3 de pe mai multe calculatoare din clinica respectiva, si din calculatoarele din clinica se intra des pe site pentru ca au pe site un modul prin care clientii pot verifica rezultatul analizelor, si datorita history ar fi trebuit sa iasa si mai in fata de pe computerele respective.
-
la caurtarea pt cabinet ginecologic apare pe pozitia a 8 a. in Mozilla.
Asa ceva patesc si eu cu siteurile mele. Rezultate diferite in functie :
-de Browser,
-de computer ( laptop / PC - chiar si pe aceeasi conexiune)
-cautare diferita de la oras la oras
-logat sau nu la gmail.
Insa nu discrepante foarte mari in sensul sa nu apar deloc pe pagina intai.Fluctuati de maxim 2-3 pozitii pe prima pagina.
incearca si o cautare cu PROXY..poate conteaza f mult.