Daca site-ul offline are confirmata vechimea prin IBL-uri, adica pe perioada cat a fost offline si-a pastrat IBL-urile ..e posibil ca offline-ul sa nu conteze asa mult.
Dar vorba lui Cristian...sint doar teorii, uneori merge, alteori nu.
Versiune printabilă
Daca site-ul offline are confirmata vechimea prin IBL-uri, adica pe perioada cat a fost offline si-a pastrat IBL-urile ..e posibil ca offline-ul sa nu conteze asa mult.
Dar vorba lui Cristian...sint doar teorii, uneori merge, alteori nu.
Eu am cumparat de exemplu uin site .com de curand care a fost pana cu cateva luni in urma al cuiva si a avut continut pe el, dar respectivul nu a reinnoit domeniul, si din ce am observat eu nu prea am avantajele unui domeniu vechi, ce este drept eu am pus doar 2 pagini pe el ca nu am timp sa dezvolt ceva pe el inca
Chiar daca nu le vezi sau nu sunt cele care te astepti tu sa fie nu inseamna ca ele nu exista :P Mai ales ca nu ai dezvoltat ceva pe el. Oricum, eu cred ca domeniile dropped intra intr-o alta discutie. Nu e tot una sa fie offline sau dropped (bine, in ambele cazuri e offline).
De acord cu tine, e posibil ca pentru domeniu nereinnoit pentur un termen de x luni sa insemne resetarea contorului google de la 0, mai ales ca domeniile dropped de care vorbesc existau in arhiveCitat:
Nu e tot una sa fie offline sau dropped (bine, in ambele cazuri e offline).
Resetare poate mai mult la partile "pozitive", ca cel putin la penalizari am vazut ca se pastreaza si la a 7-a spita de inregistrant :)) Ca la blesteme... Oricum ar fi si normal sa fie asa. Din moment ce un domeniu a expirat inseamna ca nici macar proprietarul nu mai 'crede' in trust-ul lui. De ce ar crede Google? Pe cand daca ai facut o magarie, nu e normal sa fie uitata atata de usor