-
banat sau nu?
salutare tuturor! dati-mi va rog niste sfaturi.
am disparut total la cautarile care tin de domeniul principal.
domeniul principal imi apare daca cumva caut site:siteulmeu.ro sa zik dar daca scriu tagul la care eram pe primul loc sau orice alte taguri la care eram in top am disparut.
mai apar la cautari doar de genul siteulmeu.ro/cuvant.html ... etc.
e banat sau nu? o fi intrat in google sandbox?
-
banat nu e complet daca inca apare pentru "site:siteultau.ro". Daca e foarte nou site-ul e posibil sa fii picat in sandbox putin, daca e ceva mai vechi s-ar putea sa fii primit un penalty. Ai facut ceva suspect in ultimul timp?
-
siteul merge pe trei ani de acum. nu am facut nimic suspect. doar ca am facut cateva bloguri free pt backlinkuri pe care le updatez saptamanal.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
aceeasi rutina zilnica pe care o aveam la site.. cate 5 articole adaugate pe zi..update saptamana de backlinkuri si deodata sa dus.
-
Asteapta un pic, sa vezi daca e doar o chestiune temporara.
-
l-am pus acum singur pe host .. sa vad daca se va rezolva vreo cv.
mai aveam cateva siteuri pe acelasi host unde era el de la care aveam backlinkuri dar sunt sigur ca nu asta e problema.
-
Pai daca ii faci schimbari risti sa pierzi 'cauza'. Adica o schimbare de Ip poate sa aiba iar alte implicatii...
-
Asteapta 1-2 saptamani, pentru ca pot fi niste modificari temporare. Eu am tot patit-o asa pe termen scurt.
-
Am patit si eu asta in ultimele 2 luni, dar pentru cate o pagina anume, si dupa cateva zile revenea, iar in unele cazuri a revenit in pozitii mai bune decat era anterior
-
-