-
Nelamurire ???
Cine ma lamureste si pe mine cu niste chestii:
1. search site:www. mysite.ro 1200 rezultate.....cu orice tool folosit imi da indexed pages 0 in google
2. search link:www. mysite.ro 3 rezultate....orice tool imi da 0 IBL
in webmastertools am 80 linkuri catre site.
si asa e de ceva luni bune...nici o schimbare.
situl este valid w3c nu cred sa aiba erori...are redirect de pe www. mysite.ro/index.php pe www. mysite.ro
ce informatii mai sunt necesare pentru a trage o concluzie de catre cineva mai in tema decat mine.
Multumesc mult de ajutor.
-
Nu prea inteleg ce vrei tu sa zici. De ce vrei sa mai folosesti tooluri pentru a vedea paginile indexate si linkurile daca google iti zice ca totul este ok? Pe tine te intereseaza rezultatele din google nu din tooluri
-
ideea e ca orice alt site concurent caut nu are problema asta.
ma gandesc ca gresesc cu ceva pe undeva si vreau sa remediez...
-
Ai incercat si fara wwww?
De multe ori google indexeaza site-urile in ambele versiuni atat cu www cat si fara. Acelasi lucru este valabil si la linkuri.
-
Am incercat si cu si fara www. - acelasi rezultat.
(situl din semnatura)
Nu e studiu de caz aici dar poate imi da cineva o minima explicatie sa imi fac o idee.
-
1 Ataşament(e)
Am folosit seoquake
Ataşament 1607
-
Inca o intrebare:
pe google.ro apar in pozitia 20 pentru keyword principal "anvelope"
pe google.com nu apar deloc
e normal?
-
Google.ro e regional, iar google.com mondial. Rezultatele difera
-
Asta stiu...pana acum cateva zile diferenta era de 2,3 pozitii...si curios ca pe .com era mai bine pozitionat....acum a disparut complet.
-
Inca o intrebare....le cumulez toate aici sa nu deschid topicuri aiurea:
Mai am un domeniu acelasi profil "comert online anvelope" care a stat inchis cam un an.
Daca il deschid si fac redirect de pe domeniul ala pe domeniul care il folosesc acum...gresesc?