-
probleme la keywords
am cateva siteuri...optimizate.. editate cum trebuie.. tot tot care imi fac aceeasi problema.
spre ex o saptamana cresc super tare pe keywordurile pe care am optimizat( locurile 2..3 in prima pagina) dupa care dispar de tot.(am verificat cu cv tooluri si imi spun ca nu apar pt acel cuvant). dureaza o luna... si iar apar sus.. iar cad.. etc. cv sfaturi?
densitatea cuvintelor e buna, timpul de incarcare este bun, cei drept am facut niste modificari la meta si la continut dar nu si la titlu. cv sfaturi care aveti. ms
-
Cel mai probabil, problema este ca nu ai destul trust de la Google. Incearca sa obtii niste linkuri puternice catre site si paginile interne ale acestuia.
-
m-am gandit si eu la asta dar nu ma gandeam ca mor scoate chiar de tot pt keyul ala:))
-
si eu am patit acelasi lucru .. cand apaream pe pagini fruntase cand ma trimitea in coada cozii ... dar dupa o perioada ( aprox 1-2 luni) s-a stabiliziat si avand fluctuatii de 1-2 pozitii. Deci rabdare :)
-
mai am o nelamurire tot in cadrul chestiei cu tagurile.
de ex daca omul cauta pe google in ro... dupa cum am zis mai sus nu apar, dar daca tot romanul cauta pe google setat in germana sau in oricare alta limba in afara de romana apar sus la acel tag :-??
-
Ai setat regiunea site-ului? Ce extensie are domeniul?
-
nu nu e setata. domeniul e .info
-
asta este atunci motivul, google probabil te considera probabil ca fiind site pentru zona germania si cum in acea zona nu ai concurenta la cuvintele respective e normal sa iesi mai in fata fata de romania unde concurenta este mai puternica pe acele cuvinte cheie
-
ia sa setez target sa vad ce modificari apari...