Am o intrebare,
Daca instalez un plug-in numit "registered users only" pe un wordpress, plug-in care face in asa fel incat doar cei inregistrati sa vada continutul blog-ului, va mai vedea google paginile si le va mai indexa ?
Versiune printabilă
Am o intrebare,
Daca instalez un plug-in numit "registered users only" pe un wordpress, plug-in care face in asa fel incat doar cei inregistrati sa vada continutul blog-ului, va mai vedea google paginile si le va mai indexa ?
Daca ne-ai da si linl spre plugin poate ti-am putea spune mai clar.
Pardon, il gasiti aici :
http://wordpress.org/extend/plugins/...ed-users-only/
Am gasit asta la o simpla privire in codul sursa:
Mai departe nu m-am uitat, dar daca e cum cred eu, daca verifici user_agentul (si lasi liber pt goole sau alti boti care te mai intereseaza) si renunti la functia asta ar trebui sa fie ok.Cod:// Tell bots to go away (they shouldn't index the login form)
function NoIndex() {
echo " <meta name='robots' content='noindex,nofollow' />\n";
}
fara sa citesc despre plugin, sau sa iti spun din experienta, ma bazez pe principiul de functionare, iar 99% sunt absolut sigur ca si Google va vedea acelasi lucru pe care un user unregistered il poate vedea (la login, seteaza cokie-uri ce permit accesul la continut).
Asta daca nu cumva plugin-ul face cloaking, verificand daca requestul vine de la un bot google sau user obisnuit.
Multumesc pentru ajutor
Imi aduc aminte de un plugin asemanator pe cateva platforme de forumuri.
Acolo continutul era indexat si il puteai vedea in cache, desi doar utilizatorii inregistrati puteau vedea paginile forumului.
Gasisem o data din intamplare o functie a lu nene gogu prin care puteai sa creezi un user cu parola pentru google ca sa indexeze pagini la care in mod normal aveai acces doar ca user inregistrat, si astfel google indexa site-ul, dar sincer nu imi aduc aminte unde am vazut asta, ca nu ma interesat