La site-urile mele apare la foarte multe pagini asa, "secretul" cred ca este URL-ul bine optimizat si in pagina respectiva ( Acasa > Categorie > Articol ), altceva eu nu am facut la site-uri sa apara cu Breadcrumbs...
Versiune printabilă
La site-urile mele apare la foarte multe pagini asa, "secretul" cred ca este URL-ul bine optimizat si in pagina respectiva ( Acasa > Categorie > Articol ), altceva eu nu am facut la site-uri sa apara cu Breadcrumbs...
dragoserv, ce inseamna URL bine optimizat ?
Ceva de genu: femei-moderne.ro/articol/cariera/construirea-brandului-profesional,6074.html
si la mine apare la doua site-uri si nu am facut nimic deosebit.
adrese scrise sub forma domeniu.tld/categorie/articol.html si sitemap.xml.
si din cate am observat cred ca neaparat breadcrumb in fiecare pagina. (Acasa » Categorie » Articol).
legaturile de sub rezultatul din google pentru o cautare dupa o strada arata asa
intimisoara. com › Strazi › I
iar in pagina pentru respectiva strada afisata la rezultat am breadcrumb:
Acasa » Strazi » I » Invatatorului
Asa e la mine, acum cred ca se putea renunta la cuv "articol" era mai simplu....
parerea mea e ca e mai important breadcrumb-ul din interiorul paginii decat structura link-ului.
tot din exemplul meu observ intimisoara. com › Strazi › I
(exact ca si breadcrumb-ul din pagina) iar structura link-ului este
intimisoara. com/strazi/strada-invatatorului_577.html fara sa am categoria I dupa strazi.
Mai bine asteptam, urmarim site-urile noastre si postam aici concluziile. Se pare ca google actioneaza destul de rapid si nu are rost sa tot banuim tinand cont ca vom sti cu certitudine intr-un timp relativ scurt.
Eu sunt foarte sigur ca URL-ul nu mai conteaza in SEO absolut deloc, cel putin nu pentru Google. Pentru MSN si Yahoo conta mult inainte, dar acum nu mai stiu, pentru ca nu mi-am mai pierdut timpul cu ele.
Are Google destule metode sa-si dea seama de structura siteului, nu cred ca se ia dupa URL.
Conteaza si URL-ul, eu imi variez cuvintele-cheie in titlu/h1 si URL, apoi dau search si vad cum rankeaza. La un search exact dupa cuvintele din URL Google imi afiseaza pagina specifica, desi n-am acel keyphrase (exact) nicaieri altundeva. Deci conteaza. :)