Probabil nu ai rezolvat problema pentru care te-a penalizat
Versiune printabilă
Probabil nu ai rezolvat problema pentru care te-a penalizat
atunci de ce am aparut iar dupa ce mi-a scris ca mi-a fost reconsiderat siteul?
Poate o sa te alegi cu un ban si de la google Adsense, pentru ca la bannerul lor i-ai redus dimnesiunile. Mie mi-l arata doar partial (pana la Anunturi A(dsense)).
Parerea mea: astia de la google nu sunt prosti. Tu ai facut un MFA si s-au prins; atata timp cat > 40-50% din spatiu sunt reclame, poze si cod, nu prea poti avea asteptari f. mari. Eu zic ca e de la structura si continut, pentru ca daca as fi un utilizator care sa caute felicitari de Craciun, nu prea as fi prea tentat sa caut prea mult la tine... plus ca de la atata adsense sunt toate sansele sa-mi fuga ochii si clickul la altceva.
arata-mi tu in google webmaster tools ca nu am voie sa pun reclame unde vreau eu. Daca vreau, pot pune un paragraf text si restul reclame, nu vad unde incalc politica google.
Si daca tu cauti felicitari de craciun, gasesti pe site destule felicitari ;)
Dar se spune undeva ceva de site-urile MFA
siteul nu este MFA. Are o reclama in stanga si 2 pe frontpage. Felicitarile se gasesc foarte usor.In rest bannerul de sus nu e adsense,deci nu vad care ar fi problema
cred pana la urma ca problema e de la prea multe linkuri obtinute intr-un timp scurt.
Am facut in 2 luni pt acest site aproape 4k backlinkuri ... cred ca asta il deranjeaza pe google...om trai si om vedea.
Si la mine s-a intamplat ceva ciudat.. am cazut 4 pozitii de pe prima pagina .. la un cuvant care imi aducea mii de vizite.
Oare e vre-o schimbare google sau o reconsiderare a site-ului meu?
se pare ca sunt modificari mari in algoritm, si cred ca se refera la ce fel de link-uri primesti