Probabil a luat amploare cumpararea de linkuri si se gandesc cum sa ii mai taie din avant.
Din cate am citit doar scot din WMT aceste date, dar nu am vazut scris ca ar scoate PR din toolbar.
Versiune printabilă
Probabil a luat amploare cumpararea de linkuri si se gandesc cum sa ii mai taie din avant.
Din cate am citit doar scot din WMT aceste date, dar nu am vazut scris ca ar scoate PR din toolbar.
Vedem daca o sa mai aiba loc vrun PR update anul asta; daca nu, e clar ce inseamna asta.
Am citit asta pe sites.google.com poate va ajuta :)
My site's PageRank has gone up / gone down / not changed in months!
A: Don't worry. In fact, don't bother thinking about it. We only update the PageRank displayed in Google Toolbar a few times a year; this is our respectful hint for you to worry less about PageRank, which is just one of over 200 signals that can affect how your site is crawled, indexed and ranked. PageRank is an easy metric to focus on, but just because it's easy doesn't mean it's useful for you as a site owner. If you're looking for metrics, we'd encourage you to check out Analytics, think about conversion rates, ROI (return on investment), relevancy, or other metrics that actually correlate to meaningful gains for your website or business.
am citit o "definitie" a page rankului zilele trecute pe un forum unde intreba cineva ce este Page Rank
raspuns:
"something that webmasters talk about"
cred ca prea mult s-a avut in vedere PR-ul unui site, toti vroiau sa le creasca pr-ul fara sa tina cont de pozitiile in serps, nr de vizitatori, etc
Cam asa e, eu am reusit sa urc situl unui prieten pe prima pagina pe cuvinte cheie si chiar pe primul loc pe cateva expresii, prin ceea ce ii place cel mai mult lui domnul Google: content, description, title, links... situl are 1-2 luni vechime iar G nu are nicio problema cu faptul ca PR=0 :) fapt care demonstreaza pt a X-a oara ca PR nu e factor decisiv :)
Continua sa lucrezi = modificari pe continut, linkuri noi?
LE: deja e pe primul loc pe web (search: tavita portbagaj) in fata unui site care are cativa ani vechime din ce stiu :) (bine nici domeniul nu il avantaja foarte tare)
Pagerankul a fost doar unul dintre multimile de factori . Si acum e declarat " Dead and Gone ". Cineva spunea ca "If you believe in Google PageRank you may as well believe in the Tooth Fairy" :)