-
site penalizat. sugestii
Salut,
Observ in webmasters tools ca unu din siteurile mele este penalizat. In cont am un mesaj de genu:
"Este posibil ca paginile site-ului dvs. să nu apară īn paginile cu rezultatele căutării Google din cauza īncălcărilor regulamentului Google pentru webmasteri. Consultaţi regulamentul pentru webmasteri şi modificaţi site-ul astfel īncāt acesta să respecte regulamentul. Atunci cānd site-ul respectă regulamentul nostru, puteţi solicita reconsiderarea, iar noi īl vom evalua. "
Daca are cineva timp sa arunce o privire pe site si sa isi dea cu parerea... ca mie imi scapa.
Siteul cu pricina este aici
Merci
-
Cate reclame iti da voie TOS-ul adsense sa pui pe site? Mi se pare ca maxim 3 reclame din cate stiu. La tine vad 3 adsense + inca una...
-
Nu cred ca e aia problema. Ca ma penaliza la adsense nu in SERP. oricum am vazut siteuri cu mult mai multe reclame.. E ceva legat de "regulamentului Google pentru webmasteri".
Eu inclin sa cred ca problema este continut duplicat. Dar nu vreau sa cred asta :silenced:
Sper sa ma insel.
-
Esti penalizat de-a binelea...
http://www.google.ro/search?hl=ro&cl...%83utare&meta=
.. sincer eu nu vad nici un motiv care sa-l aiba site-ul tau,inafara de bannerul acela care vinzi reclama:)... multe site-uri au fost penalizate care erau considerate de google ca vinde reclama...
-
As ar fi o mare magaie din partea lu google... sa penalizeze in serp pentru probleme legate de adsence.
Ideea este ca acolo scrie clar, ca penalizarea este pentru incalcarea regulamentului webmaster, iar in afara de faptul ca acele stiri sunt preluate din fluxuri rss nu vad ce draku probleme sa fie. Nu ca ar fi singurul site care preia stiri rss.
-
Nu am vazut altceva in afara de bannerul ala. E pus de multa vreme acolo? Era acolo cand ti-au dat acceptul pentru adsense? Scoate-l si incearca un resubmit. Poate ai noroc si e de la banner.
-
o sa incerc si chestia asta pana la urma. oricum nu e un site care sa imi aduca profit, asa ca nu e graba. pot sa il tina penalizat cat or vrea, eram curios care ar fi problema lor cu acel site.
-
-
da,asa se pare,dupa cum am dat si link-ul mai sus,site:url ; nu apare deloc,deci nu e penalizat ci e banat...
-
banat sau suspendat; care e cauza?
motivul ma interesa