-
Cat de grava e situatia?
Siteul www.dracula-souvenirs.com avea PR3, precizez ca folosesc platforma Wordpress, toate bune si frumoase! Cam cu o luna inainte de update PR am schimbat prima pagina: in loc de Your latest posts am setat o pagina statica Dracula - get the truth!, ok, acum am PR 1 si pe index si pe pagina statica setata ca prima pagina!
ma gandesc ca am facut o prostie si am pierdut pr3, care era pe index? ce imi recomandati sa fac? daca revin la setarile initiale prima pagina sa fie Your latest posts, credeti ca la urmatorul PR update voi primi din nou 3?
mersi de sfaturi
-
A fost picat siteul ? Ai pierdut din IBL uri ? Nu cred ca e de la aia ce ai zis tu. Ori ai pierdut din IBL uri ori ai avut un downtime la site si google a observat ca siteul tau e mult jos.
Am mai vazut ca intr-un timp aveai si virusi pe site , cel putin mie imi detecta avira, poate fi si din cauza asta . ( Parca siteul asta era,stiu ca ai postat pe invatam.net de el , daca nu e asa inseamna ca te confund) .
-
da, am avut si o problema cu un virus, siteul a "picat" cam 6 zile, da poate fi si asta problema, acum vad ca siteul are doar 137 de pagini indexate.... da cred ca asta e problema
-
daaa....
cu siguranta asta e problema...nr de pagini indexate a scazut...
-
google penalizeaza orice
dc site-ul a fost cazut 6 zile.. eventualii vizitatori au gasit o eroare care nu le-a convenit , de aici si penalizarea