-
Cadere libera in google
Acum 1 saptamana cred ca am facut o greseala, inscriindu-mi siteul in mod automat in alte 800-900 de siteuri. La vreo 3 zile dupa ce am inscris siteul am cam inceput sa pierd teren desii eram clasa pe prima pagina la cuvintele de cautare pe care optimizez eu siteul respectiv...acum 3 zile am ajuns pe pagina 2 prima pozitia ieri pagina 2 poz 2 iar astazi 1 pozitie mai jos...stiu ca am facut o greseala...dar cum o pot repara??
-
Welcome in Seopedia.
1. url?
2. regula 1 a inscrierilor in directoare, semiautomatizat si GRADUAL. Eu recomand chiar in 1 luna daca e site de abia aparut.
3. daca e site nou e si normal ce se intampla, daca poti da cuvintele ar fi super sa vedem ce concurenta e pe ele
-
auto-secondhand.ro
cuvinte : auto second hand
e a 3-a luna in care ruleaza siteul
-
E absolut normal ce se intampla, continua sa faci link building constant. Atentie cum te indexeaza Gooogle.
Doar link building constant si de calitate acum, un pic de lucru pe site nu strica desi e destul de bine facut. Atentie poate din nou la titluri si mai ales la pozitionarea partilor unice din titlu. Ai o repetitie cam mare de acelasi titluri.
-
stiu ca ma repet in titluri de pe unele pagini ...dar am incercat sa modific si chiar nush cum...cine mi-a facut scriptul am incercat sa-i explic si nu prea a inteles ... de exemplu pe pagina 1 tagurile : auto second hand ; pagina 2: vanzari masini rulate : chiar nu a inteles ce-am vrut sa-i spun