-
Las-o balta extreme. Ia citeste primul articol din ce ai pus tu pe forum. Tu stii ce inseamna acordul expres al unei persoane? Pariez ca habar nu ai, pt ca tu confunzi inscrierea adresei de email intr-un site , cu acordul expres de a primi mesaje comerciale.
Esti un spammer de doi lei si am dovezi clare. ..iar siteurile tale vor fi trecute in listele oficiale cu spammeri maine. stii la ce ma refer.. centralevoip , forth, lucascomm etc...
-
Sa te uiti la mine sa vezi tehnologie .... adica un crawler care stocheaza in db tot textul de pe site ... adica un adevarat director + motor de cautare. :lol:
Dar ce sa mai vorbim poate pana la urma reusesti ... daca nu zi mi mie ca ti dau eu un crawler din ala
Oricum imi place cum e aranjat
Emilian Anghel
-
Discutia asta nu are niciun rost. Omul (XTREME) incearca sa arunce un pic de legalitate asupra SPAM-ului linkdirectory.ro. Nu as fi mirat deloc daca nu cumva chiar el este in spatele acestei "miscari de mail-uri". :whistle:
-
eu ca eu dar cu aia chiar ai puso,nu vreau sa fiu in pielea ta acum .naspa pt tine sper sa ai buzunarele pline :)))
-
o sa le trimit si lor topicul multumesc pt ajutor,ai facut-o lata prietene
-
extreme Tu incerci din rasputeri sa divaghezi . Vezi ca subiectul e cu totul altul si nu prea e in favoarea ta situatia..
-
-
emilian anghel a primit un mail(spam)corect?
-
ahahah chiar nu stii? Uite iti dau un indiciu. ...faptul ca tu vei aparea maine pe listele oficiale cu spammeri:))) ...nu nu ma intereseaza e emailian .ci de mine . Probabil inca nu ai realizat ca si eu sunt poate mai revoltat decat "emilian anghel" . O sa te coste tupeul asta .
-
ok sa o vad si pe asta :))