Hai ca asta e buna! Nu ma spamau destui, mai nou ma spameaza si Dumnezeu :))
Ataşament 3278
Versiune printabilă
Hai ca asta e buna! Nu ma spamau destui, mai nou ma spameaza si Dumnezeu :))
Ataşament 3278
E un business, un SRL, am primit si eu ceva similar. Au campanii media agresive, fac si ceva SEO (comunicate de presa, advertoriale etc) :) Nu reprezinta niciun Dumnezeu, ci doar interese comerciale. Cum altfel?
Pai Dumnezeu nu poate fi acuzat de spam, Dumnezeu e Dumnezeu :-??
Google it. Biserica aia Noul Ierusalim este cel putin dubioasa :)
Ete una cu dedicatie, pentru nenea Traian de la Murfatlar, fara numar: Fragment din cuvantul lui Dumnezeu pentru romani si pentru Traian Basescu - 8 decembrie 2009
Dumnezeu spune, Traian trage!
Sunt curios cum ararata un text de dezabonare...
'Daca doresti sa te lepezi de Dumnezeu click aici.' :))
Clienti vechi. De spam filter.
Lesin de ras....:)))
Am intrat si eu de curiozitate la ei pe site. Daca citesti 5 minute te ia ameteala, cred ca este vreo secta de pocaiti ceva.
"Rugăciune pentru România
(Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, 30 ianuarie/12 februarie 1998)"
"O, poporul Meu cel din români, Duhul Meu te-a învăţat să Mă ceri peste România. Eu ştiu de ce ai tu nevoie, Eu ştiu de ce are nevoie ţara ta, şi voi împlini planul Meu cel ceresc la rugăciunea ta. Amin. Ţi-am sfinţit guriţa ca să grăieşti cu Mine şi să zideşti biserica Mea cea de la venirea Mea. Am deschis cu tine poarta veşniciei, că de şapte mii de ani aşteaptă sufletele la poarta aceasta ca să ia plata de cer nou şi de pământ nou. [...] "
Nu stiam ca Dumnezeu mentioneaza de romani in mod particular :)) totusi... poate e un citat din Becali tatal :))))
Daca doriti sa va dezabonati telefonic (preferabil intre 23.00 - 04.00), iata informatiile publice de contact
// informatiile sunt disponibile prin cautarea "telefon fundatia sfanta virginia"Citat:
Date de contact Fundatia Sfanta Virginia - Cetatea Sfanta Noul Ierusalim:
Adresa Fundatia Sfanta Virginia - Cetatea Sfanta Noul Ierusalim: Strada Glodeni Vale nr. 65B, Pucioasa-135400, jud. Dambovita
Fax Fundatia Sfanta Virginia - Cetatea Sfanta Noul Ierusalim:
Telefon Fundatia Sfanta Virginia - Cetatea Sfanta Noul Ierusalim: 0742594147
Stai sa vad daca am inteles bine... eu primesc spam de la oamenii astia 'sfinti' si tot eu trebuie sa dau telefon... mai mult intre orele 11 noaptea si 4 dimineata... e cum ar fi asta...
Hai sa fim seriosi. Cum ar fi sa sunam pentru toate mail-urile spam si sa ne rugam de ei sa ne scoata adresa de mail din listele de newsletter. Si daca tot aprobi metodele astea poate imi explici si mie cum se procedeaza...
Imi noteaza adresa de mail pe o foaie la 4 dimineata si dupa aia o pune in cutia comunitatii...
La mine pe facebuc la religie am google (permite). Gasim adepti pe aici? Religie permisiva, "crede si nu cerceta" e exact "cauta si nu crede"... :)
Mi-au intrat secundele pe celular, deci pot sa sun.
Ziceti care ati mai primit ca sa le zic sa va dezaboneze, faceti o lista. Ii fentez intai spunandu-le de SFantul Nectarine care scoate virusii, cer la IT si pe ala il iau tare cu duhu sfant cu alea alea, sigur il conving.
Lasati popii sa vanda online, ei pe ce isi iau ultimile modele de Honda Acord si Mercedes SLK ? ( Vazuti pe strada, cel din SLK aducea mai mult a Batman )
Honda Acord si SLK?
De S600 AMG nu zici?
Ataşament 3280
;)
Uite ce fete nevinovate au :)
:))
Ataşament 3281
Legea 365/2002 privind comertul electronic: Legi internet
Daca ai mai multe mesaje, poti depune o plangere penala pentru hartuire, iar in urma verificarilor efectuate de organele abilitate o sa ajunga la contraventie, conform Art. 22, lit. A din Legea 365/2002Citat:
Art. 208 - Hărţuirea
(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.
(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
Legea 365/2002 privind comertul electronic: Legi internet
E drept, plangerea penala e cam forțată, dar așa sigur pui la flotări și joanghinele din MCSI, care n-au făcut nimic în ultimii 3 ani în privința asta.
Din proprie experienta este foarte dificil sa acuzi pe cineva in Romania pentru astfel de actiuni .