-
Nu e vb nici de tine, si din nou, Kidu poate confirma :)
Ce voiam sa zic este faptul ca mai sunt si altii care fac spam. Nu intentionez sa-l raportez, nu stiu ce termeni si conditii are fiecare campanie (poate fi considerat spam pt Facebook, dar nu si pt o anumita campanie), insa eu consider tehnica respectiva spam. Acuma, fiecare se promoveaza cum stie, fiecare cu tehnicile lui.
-
@Marius Mailul pe care l-am postat eu este 100% spam dupa orice definitie. Acela e tot corpul mailului, fara intro, fara date de identificare, fara posibilitate de "dezabonare", fara sa cunosc persoana (oricum contul de gmail este probabil al unei "persoane" fictive), trimitere ordinara catre sine cu bcc la lista (cum fac si "agentiile" de pr). Un afiliat (cred ca stiu si cine ar putea fi) care a incercat marea cu degetul in competitia asta pe leaduri care este foarte expusa la astfel de practici.
Multi dintre noi suntem afiliati, trimitem newslettere legitime ca si reprezentanti de shopuri online si ne abonam la altele. Stim sa facem diferenta intre un newsletter si un spam ordinar.
Asa cum atragem atentia asupra neregulilor pe care observam la advertiseri, mi se pare corect sa publicam si abateri pe care le observam la afiliati.
-
Si eu sunt pro atentionarii asupra spamului cand exista, dar hai cu mai multe date ca altfel fiecare intelege ce vrea. Acum e ok. E clar ca-i spam. Sper sa se ia masuri
-
Bine, era de asteptat ca unii, vazand ca nu au nicio sansa sa tina pasul folosindu-se doar de site-urile lor, sa apeleze si la tot felul de porcarii din astea...
-
Nu sunt afiliat, nu am treaba cu concursul si nu apar pe nimeni, insa sunt curios doar de o chestie : Daca concurenta spameaza cu linkurile celui/celor din top tocmai pentru a-i face rau ? :)
-
nu merge chiar asa, in general sunt multi care profita de gramada sa mai ciupeasca si ei 50-100 lei din leaduri, ca e aglomeratie.
cuvantul de ordine la challenge ul pe leaduri a fost furt. de text, imagini, idee, etc. orice si oricum. inclusiv afiliati mari: "am gasit si io pa net".
aseara, pe o pagina mare de fb erau anunturi de gen: castiga "nu stiu ce premiu" spre fashionup, intra in cea mai mare comunitate de reduceri, spre magazin de pantofi, fa ti cont in magazinul x pentru reduceri de 90% la toate produsele, etc. Minciuni, dar care i-au adus cu siguranta cateva sute de lei intr-o seara.
http://seoserv.ro/wp-content/uploads/2012/10/promo.jpg
180 de share-uri...
-
-
nu ii fac reclama sau propaganda, e reclamat deja la 2p si este banat in 2 campanii, daca asta voiai sa stii.
m-am edificat asupra top 3.