SPAM de la SgtPay.com - "expertul SEO"
Am primit aseara un mail de la promovare@sgtpay.com:
Buna ziua , in urma analizei facute de noi cu Website Analysis & Internet Marketing | WooRank rezulta ca website-ul
dumneavoastra nu are suficienta optimizare
Venim in atentia dvs cu pachetul nostru de optimizare prin directoarele web.
Ceea ce inseamna inscrierea manuala in directoare web din Romania 893 cu page rank
intre 0 si 6 , inscrierea afacerii dumneavoastra in directoare este foarte benefica
pentru dumneavoastra deoarece ofera backlink-uri ( link catre dvs ) de pe alte
website-uri pozitionare in google foarte buna.
Un scurt exemplu: in momentul ce cautati un produs sau orice altceva pe google spre
exemplu o sa obervati inclusiv in prima pagina si in urmatoarele link prin director
web catre un website ce ofera sau detine acel serviciu/produs s.a.m.d
In momentul in care afacerea dumneavoastra este inscrisa in x directoarele web din
Romania va ofera dumneavoastra si vizitatorului mai multe optiuni de a intra pe
website-ul dumneavoastra si de a va devenii vizitatori/client.
Pretul acestui serviciu este de: 175 ron TVA inclus
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati sau sa vizitati pagina noastra
web: www. sgtpay.com
Va multumesc
Ii raspund, il iau un pic la misto (vis-a-vis de woorank) siar apoi il rog pentru binele lui sa nu-mi mai trimita mail-uri numai ca dimineata ma trezesc cu:
Nu este spam , mai cititi legislatia , nu imi fac singur rau ci ne facem
singuri rau , daca optimizarea website-ului dumneavoastra era impecabila
in urma experientei dvs ar fi trebui ... sa fie acolo unde cu toti ne
dorim. O seara placuta
II raspund idiotului din nou si il intreb despre ce site vorbeste pentru ca pe adresa de mail am redirectate mai multe adrese de contact al altor site-uri. Totusi il atentionez din nou ca ii dau cu SPAM-ul peste nas.
La 2 minute raspunde:
Chiar va rugam si sa ne trimiteti link-urile sa vedem si noi.
2: este vorba de website-ul new-it.ro
3: Este dreptul nostru la replica
4: Este un serviciu oferit de SgtPay , inscrierea in directoare este
catalogata ca si optimizare web.
O zi placuta
Nu-i mai spun nimic, e iditot. Nu stiu ce SEO vroia el sa vada la un blog de nisa cu o vechime de 2 ani si nu stiu de ce crede el ca daca ii plateam lui 175 ron pentru inscrierea in 893 de directoare (din care in vreo 400-500 e inscris de mult site-ul meu) ca s-ar fi intamplat.