-
@ehr
Nu mi-e concurent si prefer sa ma distrez cu raspunsurile la ofertele de craciun 2011/2012 sau la ofertele de paste, carora le multumesc si ii intreb unde e promotia pe site sau cat costa :) La revel 2010 nu mai intru: de multe ori nu mai exista nici site-ul. Email marketing :)
La o adica si oamenii astia sunt buni de recomandat la clientii care vor seo la kil/seo pe bucatele. Le arat meseriasii care detin suprematia pe google la preturile lor si scap mai usor de bazaiala.
-
Nici nu mi-as fi putut permite sa spun ca poate fi considerat concurenta insa era bine de gasit felul in care a ajuns (si) la tine. Personal, mi-a scazut capacitatea de a 'inghiti' mesaje de genul asta, si cu atat mai mult pe cei care apeleaza la modul asta de a se promova. Nu de putine ori am raportat catre colegii de breasla atunci cand ajung sa trimita de 2-3 ori/zi "oferte" de gen.
-
Mic e gardul :)
Alta oferta de seo la firma de seo via email:
---------------
Cu stima,
Diana Muraru
Telefon mobil: 0732941354 (Vodafone)
E-mail: vanzari@e-advertising.co
Telefon fix/Fax: 0330401315 (Office e-Advertising)
Marca īnregistrata si detinuta de S.C. European Advertising Network S.R.L.
Buna ziua,
Va prezint ofertele noastre pe segmentul SEO, gama completa de servicii ce va spori vizibilitatea firmei si serviciilor oferite de dvs.
Concurenta este din ce in ce mai agresiva si mai versatila , deciziile si solutiile inteligente la probleme strategice fac diferenta intr-o companie. Tu esti cel care poti lua aceste decizii.
Internetul este unealta care te ajuta neconditionat sa fii cel mai bun.
Stabileste-ti clar rezultatele pe care le astepti si sprijina-te pe un partener serios si flexibil din punct de vedere tehnic si financiar.
Rezultate
Rezultatele unei campanii SEO sunt masurate in indicatori de afaceri - vizibilitate, leaduri, vanzari - fie ca ne referim la o platforma ecommerce sau non-ecommerce.
Cine suntem noi?
Noi suntem grupul de firme European Advertising Network SRL, European Advertising Services si Ianely SRL, companii specializate in activitati de publicitate online.
De ce E-Advertising?
-Mai mult de 3 ani experienta in SEO atat pentru clienti privati, cat si institutii publice;
.....
Ma cautara mult? :)
-
Daca mai ai addon-ul WOT (world of trust) baga un calificativ acolo, apoi ia sursa mesajului, completeaza 3 campuri pe https://abuse.ro/node/add/spam si daca vrei sa faci meniul complet, da si un fwd sau copy/paste la sursa mesajului pe abuse.at.hostvision,ro.
Asul din maneca, ti-l dau pe mail sau daca ma suni :) Promit sa fie senzatie maxima ;)
-
Tati, nu mi-s asa de rau. Au totusi doar 3 ani si cand ma pensionez poate o sa apelez la ei...
In alta ordinde de idei: dusi rau :) Chiar le e lene sa vada cine e la capatul celalalt al emailului?
-
Hahaha, tu chiar crezi ca o sa te pensionezi ? Eu cred ca atata vreme cat iti merge creierul si iti merg si degetele (well .. mainile), nu ai cum sa te lasi pe vine :) Esti virusat, iremediabil. In mediul asta nu te lasi decat daca ai o alta ocupatie care sa te tina in priza +/- sau doamne-fereste .. sa fie ceva mai urat, legat de sanatate.
Citat:
Tati, nu mi-s asa de rau
Ah, ei sa fie niste ordinari, dar tu sa fii baiat bun, nu ? Pai .. pana cand ?
-
Azi incepui muncile de la ora 3 dimineata tocmai ca sa ma fac agricultor incepand cu orele 11 am.
Pensia e pe vine, am ceva ani si de armata... sofer, bucatar sau agricultor ma fac :)
-
Poate chiar reusesc sa aiba niste conversii:)))))
-
www.virtono.ro ma terorizeaza de ceva vreme pe multe adrese de email. Se risca cineva sa ia gazduire de la ei ?