-
Madalin Matica este un mare tzepar.
Dotcommerce nu plateste la timp (daca mi-o plati pana la sfarsit tot?!)
iar suportul lor este de rasul lumii.
Raspunsurile invariabile sunt “nu stiu cu ce va pot ajuta” , “domnul matica a cheltuit banii pe altceva(!!!)” , “decizia de plata o ia matica”
Niste hotzi si neprofesionisti
-
a fost el dezgropat... subiectul dar uite ca aduce lucruri noi la iveala. cat de adevarate sunt nu stiu... mai ales ca cei care au avut aceasi parere proasta despre firma sunt la primu post pe forum (asta nu inseamna ca poate chiar nu sunt forumisti si s-au inregistrat doar sa iti spuna parere)
poate un admin ne zice daca sunt identici in realitate cum sunt si la pareri ;)
-
nu sunt identic cu anteriorul, si da, mi-am facut cont doar ca sa pot da un sfat in directia asta. mi-am luat tzeapa cu firma asta de procesare de card, si inca mai astept sa imi vireze bani incasati de mine in IULIE si AUGUST... conform contractului decontarea era cica la 7 zile.
si ce e mai scarbos e stilul lor de a te trata ca client... daca vrei intru in detalii, dar ma rog, pe urma imi ies vorbe ca nu stiu ce am de fapt de impartit cu matica si compania
-
Si ca sa nu mai existe dubii... s-a rezolvat si printr-un proces.
cred ca acu e clara calitatea firmei lui matica
www dailybusiness ro /stiri-new-media/unul-din-principalii-procesatori-de-plati-online-amenintat-cu-falimentul-de-un-client-17428