Mai scot la vanzare urmatoarele domenii:
ASIGURARICASCO.INFO
ASIGURARIRCA.INFO
LOGANXL.INFO
ONLINEINSURE.ME
SCOALADESOFERI.INFO
WEBINSURE.ME
Versiune printabilă
Mai scot la vanzare urmatoarele domenii:
ASIGURARICASCO.INFO
ASIGURARIRCA.INFO
LOGANXL.INFO
ONLINEINSURE.ME
SCOALADESOFERI.INFO
WEBINSURE.ME
Mai adaugam si scoli.info la vanzare
Mai adaugam la vanzare si:
mp3.ro.im, srl.ro.im, seo.ro.im, director.ro.im, directorweb.ro.im, dir.ro.im si index.ro.im
Pe unele sunt si situri, va dau si siturile daca doriti.
Domeniile implinesc
sheerkan mi se pare mie sau esti un pic smecher?:)
cand vrea unu sa iti ia un domeniu, hop tu zici ca ai cumparator, daca e dezinteresat dupa aceea zici ca e neserios cumparatorul:) si pui o suma un pic mai mare decat a vrut sa ti-o ofere persoana x.
E si asta o strategie de marketing
succes
Despre ce domeniu vorbesti ? Am primit oferte pe 3 domenii din care 2 au fost vandute...
La pok.ro au fost multe oferte, dar cine a oferit o suma decenta a disparut cand era vorba sa plateasca. Chiar ma tenteaza sa il scot de la vanzare daca nu primesc in curand o oferta decenta si sa fac un site pe el.
Am primit oferta de 50 euro pentru fans.ro. Daca mai e cineva interesat de el are 24 ore.
Multumesc.
Virusel de pe forum a facut oferta pentru fans.ro si dupa s-a facut disparut, e in continuare de vanzare.
S-a primit 50 euro pentru joacapoker.ro, daca nu primesc o oferta mai buna pana primesc detaliile de la cumparator l-am dat.
Multumesc.
Acest forum se transforma intrun site de licitatii :))
Treaba cu jmecheria ii dau dreptate lui voidcode.
Ai afisat niste preturi acolo si ai zis ca daca nu ofera nimeni mai mult cu 2$ peste un ofertant vinzi acel domeniu acelui ofertant. Haos tia facut oferta pentru pok.ro (gresala lui a fost ca sa arata atat de interesat de domeniu). In schimb ai zis ca ai avut o oferta mai mare care sa dovedit a nu mai fi valabila. Deci trebuia sa il dai lui haos pentru suma ce ti-o oferise.
Observ ca dupa ce vezi ca lumea e interesata de un domeniu parca nu lai mai da. Faci cumva un studiu sa vezi in ce domenii merita sa investesti? :))
Nu prea iti respecti propriile reguli.
Problema cu acel domeniu a fost ca peste oferta lui haos au fost 2 oferte care dupa mult timp de scuze/asteptare s-au dovedit ambele a nu fi serioase (nu aveam de unde sa stiu, logic ca interesul meu e sa iau cat pot de mult pe fiecare...), si dupa ce am asteptat atat pentru nimic m-am inervat si am hotarat sa scot domeniul de la vanzare ( e singurul pentru care au venit oferte si nu l-am dat pana la urma...)
joacapoker.ro e dat.