Dar foarte usor poate fi implementat de potentialul cumparator si un alt sistem pe care sa functioneze :)
Versiune printabilă
Dar foarte usor poate fi implementat de potentialul cumparator si un alt sistem pe care sa functioneze :)
interesant postul tau si stiam de tot ce ai scris acolo. dar trebuie sa fac o mic a corectare sovidiu
nu se pot inregistra ca marca Jocuri SA Masini SA sau alte cuvinte de genul. A existat un caz in istoria romaniei cand baieti destepti au luat trademark pe un sport gen AIKIDO, unu de arte martiale de care aia de la OSIM nu aveau habar ce insemana, si a iesit scandal. E ca si cum ai inregistra cuvantul fotball si porma ai vrea sa iti plateasca o taxa toate cluburile care au cuvantul fotbal in denumire. Uni "destepti" au incercat sa inregistreze cuvantul "paintball" dar nu ca sa ia domeniul paitnball.ro ca asta nu ar fi reusit nici daca ar fi stat in cap ci doar ca sa ceara o taxa lunara pentru folosirea numelui. Bine inteles ca nu au reusit dar au incercat sa fraiereasca pe cine punea botul la federatia lor.
Cazul cu gmail.de a fost destul de mediatizat, dar nu cred ca e valabil in romania, mai alees daca e vorba de digg.com si de un oarecare. Ca avocatii celor de la digg.com care sa ii reprezinte in romania am eu asa un feeling ca sunt prieteni buni/ frati / cumnati cu procurorii/judecatorii, deci procesul e castigat cam din start :D Romania.
Asa cum am mai spus cine il ia risca, sa piarda bani sau sa castige bani. Asta inseama afacerile. Poti face ceva mai multi bani decat ai dat pe el (cazul meu mi-am scos investitia si intr-un an scot si astia 400 500 care ii cer pe domeniu), se poate ocupa serios de el si scoate 1000 2000, apoi la un moment dat poate ia niste bani buni pe el de la digg.com sau nu ia nimic. Este un risc dar asta inseamna afacerile, un risc.
frustrarile tare nu ma intereseaza, si daca era ceva de pacalit, nu mai afisam toate variantele posibile.
oricum romanii nu vor sa investeasca, cauta doar chilipiruri, si in plus ma gandesc ca mai fac 2 - 3 filtre de spam, si o sa am si mai putina bataie de cap cu el, si asa cum am mai spus cred ca am mai scos 50$ de cand l-am pus in vanzare pana acuma.
nu-s chiar asa de disperat sa-l vand daia e si pretul cam mare, pentru ca oricum castig banii cu el.
si oricum planul B pentru el a fost realizat.