şi eu m-am gāndit la fuck.me, help.me, love.me, see.me, to.me (din care să fac: listen.to.me)... toate luate deja :(
Versiune printabilă
şi eu m-am gāndit la fuck.me, help.me, love.me, see.me, to.me (din care să fac: listen.to.me)... toate luate deja :(
cred ca e prea multa agitatie cu aceasta extensie
deja au aparut stiri cum GoDaddy ( acuzat de utilizatori de frauda ) au pus domeniile cautate de acestia la licitatii pentru ca erau mai multe cautari pentru acelasi domeniu.
De ce cu totii scriem fuck.me prima oara? Natura umana :D
Incerc sa dezvolt manele.me - poate iese ceva, inca ma gandesc la metoda de grab pentru manele din alte siteuri, sau sa stau eu sa uploadez content, ceea ce ar fi, rau!
Nu mi se pare o extensie care sa valoreze foarte mult. Si la lansarea .eu a fost o agitatie foarte mare si totusi nu cred ca au iesit castigatori decat cei care au cumparat keyords foarte bune in engleza.
In plus, cat de curand vor aparea multe extensii noi, conform noilor reglementari ICANN.
Problema la godaddy e ca nu a mers whois in 17, adica cele rezervate ca domenii premium sau care erau deja in curs de licitatie din etapele precedente au aparut ca domenii libere, ceea ce nu erau.
Probabil asa a fost si in cazul domeniului care "l-ai pierdut".
Eu sunt in licitatie pentru domeniul insure.me care, cel putin dupa parerea mea, e o mina de aur pentru firmele de asigurari din uk/us.
:D e bine ..ca e "putin " peste :D
Ma asteptam sa fie scump.. e perfect pt asiguratori.
orice asigurator care se respecta mai pune niste bani si cumpara un .com (insureme.com, de ex).
inca n-am vazut Bank Of America sa aiba www.bankofameri.ca :P