-
Vand portalweb.ro
Vand domeniul portalweb.ro
Am inceput un fel de licitatie care dureaza pana pe 17 februarie (pe softpedia) iar cea mai buna oferta de pana acum a fost de 300 de euro asa ca va rog sa faceti oferte mai mari pe PM.
Domeniul este transferat pe numele celui care oferta mai mult pana duminica la 23:59.
(cumparatorul mai plateste si taxa de inregistrare la rotld)
-
De fapt tu vinzi dar domeniul da? Ca pe site nu este decat un script instalat atat? Sau gresesc?
-
-
-
Domeniul tau suna bine, la prima vedere, dupa mi-am pus intrebarea ce sa fac cu el...si desi as putea face orice tip de portal web....mi s-a parut ca nu prinde...parerea mea...e prea "dintr-o bucata" ...domeniul asta ar trebui sa fie cumparat de unul care sa faca un portal foarte complex...dar in ziua de azi portalele complexe nu mai merg ca inainte...deci oricat m-as gandi...nu-i gasesc o nisha...scuze!
-
exact asa il vad si eu
un portal extrem de complex si de "professional"
si sunt convins ca ar avea succes, doar ca trebuiesc multi bani investiti , bani de care eu nu dispun
-
Da, din nefericire tocmai am luat cateva zeci de domenii...si acum urmeaza munca...ceea ce inseamna ca sunt si cam lefter si cam ocupat in momentul de fatza...poate daca nu-l dai pe viitor mai discutam.
Acum sigur nu pot, si situatia asta va dura o luna-doua, nu cateva zile.
Eu iti tin pumnii sa-l dai, si cat mai bine!
-
datorita neseriozitatii unora (supriza , ofertantii nu mai m-au contactat )
au ramas valide doar 3 oferte
- doua de 60 de euro primite pe softpedia
- una de 70 de euro primita pe seopedia
In cazul asta astept oferte in topic mai mari de 70 de euro, un fel de licitatie direct in topic ca lucrurile sa mearga mai repede -mai ales ca "licitatia" dureaza doar pana maine seara- (va rog sa puneti macar 5-10 euro peste celalalt ca sa nu avem o oferta de 75 de euro si una de 76 :) ), daca vreti sa vorbim "face to face" bagati id-ul zack_pw
-
OT: Zack - eram sigur! :)
Ofertele se pot schimba ? O vad ca pe o negociere.....
-
se poate inchide
nu am primit vreo oferta care sa ma satisfaca...
nu sunt dispus sa il dau sub 500 de euro , chiar daca va ganditi ca e doar un domeniu, pe mine ma intereseaza ca dupa ce il dau sa nu imi para rau (ATAT) , si ca sa nu imi para rau trebuie sa iau o oferta care sa imi placa mai mult decat domeniul :)
-
Zack,
pot sa-mi spun si eu parerea?