-
Intrebari incepator
Salut,
Incep un proiect nou si am cateva intrebari inainte de a ma apuca sa cumpar. Doresc sa achizitionez numele domeniului de genu masinipedia . ro.
1. credeti ca e o idee buna adaugarea in continuarea numelui "pedia" ? - alte denumiri de domenii libere nu gasesc.
2. siteul va avea continut in romana, ma ajuta daca achizitionez si domeniile cu acelasi nume, doar extensia diferita (info,net,com), si sa fac redirectionare pe domeniul cu ro?
Multumesc
-
1. e bun sufixul asta dar depinde mult de cuvantul original incat sa fie usor de pronuntat/retinut
2. dpdv seo nu ajuta, poate ajuta la branding, de genul ca cineva retine brandul dar nu stie sigur daca e .ro/com/etc
-
Eu nu te sfătuiesc să iei .com, .net, etc. și să faci redirect. Doar dacă le populezi și instalezi ceva acolo care să ducă la site-ul mamă, cu link doar la click. Legat de numele de domeniu, este OK. Poți folosi "pedia", fără probleme. Important este să mergi pe archive .org și să pui numele de domeniu pe care dorești să îl cumperi. Așa vezi dacă domeniul a mai fost activ, pentru că se poate să fi avut probleme. Nu te feri de numele de domenii pe .ro, cu extensia .com.ro, .org.ro. Sunt foarte bune și astea. Un alt nume de domeniu care poate fi bun, este și masini. expert, masini. pro, etc. Le găsești aici - namecheap. com.
Eu folosesc astfel de extensii și se promovează foarte bine. masini. org .ro, văd că este liber.
-
Multumesc frumos pentru răspunsuri, masinipedia a foat doar un exemplu