As vrea sa cumpar un domeniu .ro . Ma intereseaza un pret bun ( eventual plata cu CC sau paypal ). Ceva optiuni bune?
Versiune printabilă
As vrea sa cumpar un domeniu .ro . Ma intereseaza un pret bun ( eventual plata cu CC sau paypal ). Ceva optiuni bune?
rohost.com
E mai ieftin ca http://www.edomenii.ro/ ?
Eu am lucrat in ultimul timp cu AlfaWeb, si sunt foarte multumit.
alfaweb.ro 30 euro /domeniu.ro Altii mai ieftini nu am gasit.Am fost multumit de ei.Poti plati prin transfer bancar .
Cel mai ieftin ramane edomenii, dar ii recomand numai in cazul in care nu se grabeste lansarea proiectului, poate dura si o luna inregistrarea :D.
Subscriu. edomenii are o relatie cam proasta cu RNC-ul. Nu stiu din a cui vina dar in general inregistrarile de domenii .ro prin ei merg destul de greu. Totusi, preturile sunt foarte bune si acces la cont ca sa poti sa-ti instalezi jucariile vei primii destul de repede
Prin edomenii.ro costa 35euro , iar la alfaweb costa 30 euro(activarea se face in max 2 zile). Am cumparat vreo 5 domenii de la ei .
35euro - un domeniu
Pret final = 35*1.19=41.65euro = 54.145 USD
Eu unul prefer sa cumpar direct de la RNC 61 USD (TVA - inclus)
Daca il comanzi pana in ora 13 (sa zicem), platesti si trimiti confirmarea, pana seara domeniul este deja al tau si toate datele trecute.
Daca ai timp sa astepti, foloseste alfaweb - 30 euro.
Eu unul am incercat sa comand intr-o vineri 4 domenii prin alfaweb si am vazut ca nu le rezervau decat dupa ce primeau banii, asa ca le-am comandat prin RNC.
Cand am primit mail de la alfaweb ca domeniile sunt blocate (desi la cererea facuta erau libere) domeniile erau deja ale mele si cu dns-urile schimbate.
E adevarat ca pentru 4 domenii am platit cu aprox 58 USD mai mult, dar pana se miscau cei de la alfaweb putea sa le ia orcine.
Cata vorbarie.......
Deci, daca ai gasit un domeniu bun pe care nu vrei sa-l pierzi cumpara de la RNC, altfel dupa timp si buget.
Oferim domenii la 39 EURO, pret final. Activare in maxim 24 de ore. :)
Insa lucram doar in regim "restrans", adica doar pentru clientii carora le oferim si alte servicii. Preferam calitate decat cantitate :)
Domenii .RO la 31,5€/nelimitat si domenii .COM la 6,5€/an
Gazduire Web incepand cu 0,75€ / luna
domeniu-ieftin.com - eu am apelat la ei si sint mai mult decit multumit
Plata cu paypal accepta cineva?
Mai baieti DEZASTRU.
Deci:
1. nu sunt firme care accepta paypal
2. sunt foatre putine firme care accepta credit card
3. am ales alfaweb, am fost intrebat sa bag adresa de EXTREM DE MULTE ORI. Intrenri stupide gen CNP?!
4. Pana la urma binenteles ca cardul nu a fost aceptat
5. Credit card e trecut pe site dar e oferit numa dupa ce trimit o companda cu mandat postal si iti vine mail cu cont si parola
Mai fratilor, pai e o NISA in romania pe webhosting+vanzare de domenii ENORMA. La ce suport se ofera acuma ORICINE care vine cu un website curat si servicii cu 2checkpout e invingator.
Sunt scarbit de timpul pierdut. Am pierut o ZI !!!!1 Ca sa cumpar un domeniu, si in final nu am reusit.
Comanda dvs. a fost trimisa pe adresa office@claus.ro.
factura proforma a fost trimisa pe email-ul dvs. xxxxxxx
in maxim 5 ore comanda dvs. va fi procesata
Va multumim.
echipa claus.ro
Adica trebe sa astept din nou. E multa lumea care intreaba cum sa faca bani pe net, ei va dau eu o solutie webshotsing si domeniu cu plata si raspuns automat.
Eu nu inteleg, 5 ore pentru ce???????? Pentru un sistem de plata semi automat ? Pentru ce 5 ore?
pai asteapta sa vezi..ti-a dat maxim 5 ore....am citit aici pe forum ..lumea astepta cateva zile.. eu iti garantez ca in maxim 1 ora ai contul si domeniul !!!
OK, ca inregistrezi rapid domeniile am inteles... o sa te caut odata sa ma lamuresti si pe mine cum faci... dar cum garantezi chestia asta ? Adica... oferi dezpagubiri daca dureaza mai mult de o ora ? Asta insemna ca e o treaba sigura si... trebuie se puna ROTLD-ul bine cu tine ca si la ei dureaza mai mult :))
Eu sunt socat de calitate. Efectiv nu imi vine sa cred ca nu am gasit un provider caruia sai platesc cu credit card sau paypal si sa primesc INSTANT per mail factura. Ca dureaza 2-3 zile trimiterea datelor la autoritatea de inregaistrat domeniile.
Dar eu primesc mail 5 ore pana primesc mail cum sa platesc?! Sau cer prea mult?
Si uite ca din nou continua aventura.
Sfatul de mai sus a fost sa ma duc la claus.ro ca au Credit Card. Ei na au, nu au domnule.
Ma duc bag iarasi datele ma muncesc si la final cand sa platesc imi spune sa astept 5 ore !! Ok astept cinci ore si primnesc pe mail 2 documente WORD cu acordul ROTLD, informatii etc. Si factura.
NICI un cuvant de UNDE si cu CE platesc factura. Realizez ca incet incet nu dau numa peste hartii, birocratie si implementare proasta.
Are cineva optiunea:
1. eu aleg domeniu .ro
2. bag ODATA adresa de billing si de admi
3. platesc cu credit card sau paypal
4. primesc factura
Am nevoie de pasii astia, atat
Ai incercat si mxhost.ro ?
Mariusel, majoritatea au ceea ce ceri tu.
Cred ca totul depinde de client service.
Cristi eu nu am gasit serios. Daca iei la rand ceea ce mi sa sugerat in afar de claus nimeni nu are credit card. Si si asa a durat 2 zile. Eu vroiam o solutie sa mearga instant.
<shamelessadvertising>
Iti dau e domenii .eu cu ce vrei mai sus.
</shamelessadvertising>
Acum realist vorbind, volumul de plati online in Romania este foarte mic, iar comisioanele sunt foarte mari. De ex. eu care accept si ordine de plata si card am un raport cam de 100 la 1 pentru OP, chiar daca cardul iti ofera mult mai multe avantaje ca si client (activare imediata, comoditate etc).
Atita timp cit categoria asta de clienti nu reprezinta foarte mult business, nu cred ca o sa se schimbe ceva la comercianti.. asa ca-ti recomand sa urli cit mai tare si sa corupi si alti clienti sa te urmeze.
.eu nu am nevoie, singurul domeniu ce nu il pot cumpara de la providerul meu este .ro :D
Eu am dat cu google si am gasit abcdomenii.ro si tinerete.ro :d care accepta paypal. cel putin asa scrie la ei pe site. Cat de seriosi sunt nu am idee, nu garantez..
mmariusel....de ce crezi ca paypal nu accepta Romanaia? sunt multe fraude...
tu platesti cu un card....eu iti rezerv domeniul pe nume....ca apoi sa i-mi retraga bani pt ca e frauda....iar eu deja am platit pt domeniu..care este pe numele tau..
in plus ..sunt comisioante detul de mari...daca cumperi un domeniu 31euro si gazduire de0.75euro/luna platesti aporx 160ron (din care la tine raman max 30ron) calculaza la suma asta intre 5,10% pleca ca si comision ..
in concluzie...pierzi cam jumatate din gazduire la plata prin card !!!
.un rationament pt care nu este prea avantajoasa plata cu cardul ..cel putin deocamdata...
fa-ti si tu online bancking si se rozolva problema de acasa ;)
P.S. Tis : in 15 min domeniul .ro este inregistrat crede-ma! iar in 10 zile daca nu mi-ai facut plata il sterg !!!
cum vrei sa inregistrez daca nu mi-ai facut plata??? pe om il intereseaza sa aiba domeniul si sa il poata folosi cat mai curand...sa nu stea dupa 'birocratie'.ma gandesc...verifici si vezi ca e pe numele tau...sigur dureaza putin pana se propaga.
bafta !!!
mariusel, eu cred ca tu traiesti in o lume dar respiri in alta. Si eu, am cumparat domenii de la godaddy pe care le-am hostat instant. Asta nu inseamna ca o sa gasesti aceleasi servicii si in romania. Eu am cumparat de la ROTLD cu card ING HomeBank domeniu dimineata la ora 8:30, in 20 de minute mi-a venit factura , in 10 minute am facut plata online si la ora 16:00, cand am verificat domeniul era al meu. NU stiu daca e asa rau, ca si timp, insa nu cred ca se poate mai repede, stiind ca totul este trecut prin mana celor de la ROTLD.
Off: cum pot sa-mi fac un cont de paypal din romania?
Comentezi si tu sa te afli in treaba? Eu spuneam despre plata cu credit card. Vezi tu undeva pe ROTLD posibilitatea sa platesti cu CC? Ah ca trebe sa downloadezi ceva PDF-uri sa completezi PDF-uri sa trimiti inapoi.
Suntem in 2007, un formular de plata ar putea rezolva treaba asta. E ciudat ca putina lumea realizeaza DAR SE POATE. Se poate usor si simplu:
1. cauti domeniu, il gasesti
2. platesti cu credit card (ONLINE)
3. mail de confirmare
Pe ideea asta merg toate cumparaturile pe NET. Ei daca s-au gasit cateva companii sa adauge/sa stearga din pasi e altceva. E anormal ca la pasii de mai sus sa mai trebuiasca sa faci si:
- download de PDF-uri sa le completezi cu datele tale de CC
- sa trimiti mailuri ca sa ti se trimita odata linkul de plata
- sa vezi pe site logo visa si defapt sa nu existe
- sa trebuiasca sa alegi BANKING ca visa nu exista, si dupa aceea sa fii rugat sa trimiti cerere de plata cu Credit Cardul
Astea sunt doar o parte din aberatiile ce mi-au fost cerute, doar O PARTE. Eu nu vorbesc ca nestiutor, stiu ce inseamna implementarea unor astfel de procese, SE POATE.
E doar lene si birocratie fara rost.
PS: Am cumparat domeniul.
Eu ti-am spus ca am platit prin online banking. Dupa care am trimis PDF generat automat de aplicatia de home banking la ei si totul a fost in regula. Mie mi se pare o informatie destul de utila pentru comunitate pentru ca m-am riscat sa fac asta, neprimind nici un raspuns - negativ sau pozitiv la intrebarea mea daca accepta ca dovada de plata documentul generat de aplicatia de online banking.
Tu o iei cum vrei, insa sper sa fie de folos altora.
Pai daca iti incepi postul cu:
"mariusel, eu cred ca tu traiesti in o lume dar respiri in alta. "
Ma gandeam ca esti ontopic, tu discutai despre online banking. Eu discut despre cu totul si cu totul altcvea. Daca vreau sa fac Online Banking din strainatate dureaza 3-7 zile transferul deci ce am castigat.
Sunt multe raspunsuri in thread care sunt scrise fara sa se uite autotorul despre care este intrebarea initiala. Online Banking nu e ceea ce vreau e, nu e o solutie imediata, nu e adaptata pentru plata din afara Romaniei etc
Recomandarea mea pt inregistrat domenii .ro e hostvision.ro
Am platit mereu cu cardul, nu au fost probleme, formulare simple, trimis la rotld in cca 1 ora, aprobat apoi de rotld in 2-3 ore. Accepta si Paypal (prin dotcommerce) dar nu am utilizat decat metoda prin card.
PS: nu-i cunosc personal, firma e din Cluj.
Daca vrei doar domeniu, fara gazduire, ia-ti direct de la ROTLD.
Daca vrei si hosting la el, eu ti-as recomanda din experienta rohost, webfactor, sau edomenii(desi la edomenii dureaza mai mult activarea)
Topic closed, pentru cei care vreau sa mai deie sfaturi :D