numarunu.ro - nu glumesc. nu inseamna neaparat "manea". se poate construi brand.
numarunu.ro - nu glumesc. nu inseamna neaparat "manea". se poate construi brand.
Vand Advertoriale (pr 5)
adfam.ro
branduno.ro
brant.ro
naff.ro
nostoc.ro lastoc.ro
rasmus.ro
hultan.ro (hultan=vultur. In unele zone ale Romaniei, solomonarilor (vechi vrajitori in mitologia romaneasca) li se ziceau si hultani)
izma.ro (izma=plantă medicinală aromată erbacee)
catarina.ro (Potrivit mitologiei romanesti, Catarina e una din fiicele lui Alexandru Macedon si face parte din neamul lelelor) Cred ca ar merge bine pe fashion acest domeniu.
tom ai casuta plina....
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Am incercat sa iti mai trimit o sugestie dar se pare ca ai inboxul plin:
Tom has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
Special e umpluta, au fost useri care au trimis ore-n sir PMs numai ca sa nu existe discutii.
Acum e transparent totul, nu poate zice nimeni ca a fost sugestia lui atat timpp cat nu apare aici.
Retired
coi.ro - liber
(va trebui sa le dovedesti ca firma ta se numeste Centrul de Orientare Intergalatica or smth, ca altfel e vulgar si nu ai voie. Apropo, fa si tu o plangere, ce treaba au ei sa decida ce cuvinte sunt vulgare?)
Trust, but verify.
Am verificat aici si se pare ca ...
priapism.ro este liber !!!!!
Cuvantul din acest domeniu la tinut pe MItica la liga 17 ani [NO1] si reprezinta ceva maret, potentat, inaltator
Lasati organele in pace, sa-si faca datoria acolo unde se afla, nu aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)