-
Vand 8 domenii
Am 10 domenii si vreau sa raman cu doua, deci scot la vanzare 8. Pretul domeniilor (+ subdomenii - din nefericire am pe toate cava zeci de subdomenii) va fi egal cu venitul ultimilor 4 luni din AdSense. Aproape toate domeniile expira in 2014.
Valabil doar 3 zile (am cumparat pentru un client care nu a platit e4ro.ro), se scoate separat la vanzare, daca nu se vinde, o sa-l achit eu peste 4 zile!
-
Pai si care sunt cele 8 domenii?...
-
Ti-am trimis PM, nu vreau sa se zica ca fac SPAM! Mai clar: din 10 vand oricare 8. Repet, petul il facem dupa ce va decideti, va fi venitul pe ultilile 4 luni (30x4=120 zile) nuami din adsense, chiar daca unele au contracte de reclame cu plata anuala de la firme.
-
-
Da-mi si mie un pm cu lista.
-
Doar mie mi se pare ca un anunt de vanzare aiuristic? Am zece, dar vand opt, costa cat patru luni si e valabil trei zile, pentru ca nu e platit e4ro si daca nu, il platesc eu in patru zile. Vre-un admin ?
-
Vreau si eu PM cu domeniile.
-
-
salut,
vreau si eu pm te rog. Pretul este cu tot cu continut? sau doar domeniile?
-
Lista o gasiti aici: e4ro.com/director-web/. castigul pe ultimile 120 de zile va fi afisat in cursul zilei de azi, nu l-am fixar ca pret final caci se va calcula fix 120 de zile incepand cu ziua vanzarii. Dar estimativ se va afisa azi pe site.
Am zis ca vand 8 din 10 pentru ca nu am de unde sa stiu care se va vinde, imi este indiferent care vor fi primele 8 cumparate, restul de 2 nu se vor mai vinde.
Despre e4ro.ro am zis: daca va fi un cumparator in 3 zile e ok, daca nu nu-l mai vand. Sper ca acum e clar, daca ceva nu s-a inteles, voi da mai multe explicatii si amanunte.