-
[ IDEE ] Nume Domeniu
Salutare,
Avem nevoie de un nume de domeniu foarte sugestiv, creativ si indraznet pentru un magazin online adresat doamnelor si domnisoarelor din Romania, un magazin online cu produse cosmetice, de la truse de machiaj pana la fel si fel de pensule sau mai stiu eu ce...
Nu ramanem datori. Ideile pot veni si prin @ pm :)
Multumesc mult,
Dumitru
-
shopcosmetics.ro
onbeauty.ro
maxbeauty.ro
beautyheaven.ro
facecare.ro
se eliberase azi machiaj.info :)
-
-
-
a mers el koyos, merge si asta :)
-
-
-
-
-
-
Multumesc frumos pentru sugestii, imi plac foarte tare:
- looknice.ro
- shopcosmetics.ro
- maxbeauty.ro
Mai primim daca mai sunt :)
(am oferit reputatie, urmeaza sa-i ofer si domnului Serban Cristian - am dat prea multe in prea putin timp)
-
Eu unul pentru un magazin online de cosmetice si de produse feminine (target 14-24 ani) as tinti undeva mai sus, sa faci un simplu shop online bazandu-te doar pe seo nu este prea indicat. As merge pe un nume brandabil si fooarte usor de retinut, de preferabil un nume sau porecla scurta de fata:
didy.ro
dedy.ro
beby.ro (suna cam aiurea....)
Nu am inspiratie acum sa gasesc un nume bun... ideea este sa fie un nume frumusel din 3 maxim 4 caractere, in engleza.
offtopic:
Pentru promovare, realizeaza un catalog in genul celor de la Avon, Oriflame, etc pe care sa il incluzi in fiecare colet expediat pentru fiecare comanda indiferent de valoarea aceasteia. Asigura-te ca in catalog este detaliat fiecare produs in parte continand codul produsului pentru a se putea face comanda si telefonic. Poti utiliza la fiecare produs pe langa linkul seo si un al doilea link, doar codul, un link scurt (site.ro/d157) pe care sa il specifici in detaliile produsului din catalog. Astfel fetele pot accesa intr-un mod rapid produsul fara sa mai scrie 'n' caractere in browser. Poti pune si cod de bare sa se poata accesa si mai rapid de pe smartphone.
Sunt o multime de firme importatoare nisate pe produse de genul ce ofera preturi foarte bune, fa un research inainte de a incepe treaba. Am o vaga banuiala :) ca in 90% din magazine, o simpla clama de par are un adaos comercial de minim 200%
-
@Clax: multumim pentru sugestii, pentru moment putem spune ca e un "magazin online" putin mai special :)
Ideea cu catalogul e foarte buna, noi ne gandeam la un mini-catalog sau ceva flyer, pliant, cu ceea ce dorim sa promovam...
-
Beautify.ro - un domeniu care a mai fost inregistrat si s-a eliberat anul acesta
Multumesc Serban Cristian pentru pontul machiaj.info. Din pacate nu mai acorda reputatie acum.
-
merch, sa il folosesti cu placere
-
beautysale.ro
beautystock.ro
delicacy.ro
improving.ro
painted.ro
-
Ai ales ceva din brainstormingul de aici sau ai gasit alt nume?
Au fost foarte multe propuneri bune...
-
-
Interesante sugestiile, mulțumesc @felix. Sigur că da, țin cont de sugestii și ne auzim cu ele īn curānd :)