Magazin, se foloseste in ultima vreme. Iar un limag poate deveni un magazin de licente, nu? LI`ul este optional, poti combina altfel, dar ai inteles tu ideea :D
MAGazin de licente MAGice :D
Versiune printabilă
Magazin, se foloseste in ultima vreme. Iar un limag poate deveni un magazin de licente, nu? LI`ul este optional, poti combina altfel, dar ai inteles tu ideea :D
MAGazin de licente MAGice :D
Eu una as folosi "elicente.ro".
Asta cu MAGazin de licente MAGice chiar ca risca de devina brand:)) cat despre elicente cred ca deja intra in categoria EMD-urilor
Merg pe limag si elicente, ambele pe .ro. De acum nu cred ca trebuie sa ne fie teama sa cumparam orice domeniu care contine un cuvant cheie in numele sau, iar elicente nu mi se pare deloc 'suspect' in a atrage penalizari daca va fi un site de calitate :)
Sper sa iti fi fost de folos, succes!
elicente.ro - parerea mea ca nu intra in emd, emd-urile sunt alcatuite din 2-3 cuvinte care formeaza o expresie de cautare pe care se si axeaza in serp, clar nu e emd si pana acum e cea mai buna varianta.
multumesc pentru opinie valentino, mai astept si alte variante:)
Poate ca ar fi bine sa eviti lucrari de licenta si in numele domeniului si in prezentarea de pe site, pentru ca nu e tocmai legal sa vinzi lucrari de licenta. De aceea, domeniul tau, www.consultanta-online.com e mai bun. Poti sa aduci vorba de lucrari de licente prin ceva de genul : materiale ajutatoare pentru lucrarile de licenta, referate, etc. Asa iti poti mari si targhetul, nu numai la cei care vor licente, sunt multi care vor un studiu pe o tema data.
Poti folosi derivate de genul dizertatii.ro (care e liber) etc.
Da la asta ma gandeam ca numele asta de domeniu e interpretabil adica poate apartine oricarei nise:)
betti.ro - asta este brand
altfel poti lua lucrari.org sau orice alte derivatii...
oricum, eu as opta pe brand acum, avand in vedere problema cu emd-urile.
Am eu lic.ro si este scurt si brandabil si sunt si primele 3 caractere de la licenta